HJEMMEFARGEHjemmefarge..
Det er en grunn til at vi frisører er utdannet. Her er nok et eksempel på en som "bare" skulle lage en kald ombre hjemme. Hun hadde ei venninne som sa hun kunne dette, og skulle hjelpe henne. Resultatet ser dere her.. Her må man tenke mye på teori. Hva har de gjort ? Hvorfor er det bomull, grått? Hvordan skal vi få dette gromset bra ? Hvordan så håret hennes ut først? Nå ser håret ser ut som rene fargekartet.. Det er mye vi må tenke på før vi går igang..


Vi hører ofte i salongen om kunder som har dårlig opplevelser med hjemmefarge. Og vi har mange kunder som kommer til oss for å rette opp ting de har gjort hjemme. Folk skal spare penger, så de velger å farge / bleke håret hjemme. Dette ender ofte opp med en MYE dyrere frisør timen en hva de hadde blitt om man ikke hadde prøvd seg hjemme først..

Håret er en STOR del av deg. Hvorfor ikke gå å gjøre det ordentlig ? Hvorfor ikke betale litt extra for å få det håret du ønsker? Det er jo så deilig å være hos frisøren, freshe seg opp, så en deilig hodebunns massasje, og få veiledning, og den hjelpen du trenger. 

Er håret fælt, føler man seg heller ikke fin i den fineste kjolen man har! 

Jeg rettet opp MANGE kunders hår.. Denne kunden her skulle på ferie dagen etter og hun var så fortvila. Hun ønsket å klippe så lite som mulig, og få en pen ombre.

Ofte etter behandlinger med hjemmefarge, trenger håret en skikkelig klipp, og gode produkter for å få håret bra igjen. Disse produktene finnes ikke i matbutikken din. Invester i håret ditt!! 

Her ser dere håret etter jeg har fixet det ferdig.. Kunden var super fornøyd, og kunne gledelig dra på ferie. Neste gang håper jeg hun drar rett til frisøren isteden for å prøve seg hjemme. 

 
Enda 2 kunder jeg "redda". Også prøvd seg med hjemmefarge. Nok et fargekart å fjerne. 

Noen som kjenner seg igjen? Hjemmefarge kan være veldig skummelt.

 

#Frisør #Skjønnhet #Ombre #Hjemmefarge #Redken

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Victoria Kirkerud

Victoria Kirkerud

26, Sarpsborg

26 år, og kommer fra Sarpsborg. Jeg er utdannet frisør, og brenner for yrket mitt. Denne bloggen vil handle om mitt liv. Hva jeg driver med og min lidenskap for hår og makeup. Kontakt : VictoriaKirkerud@Hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits