hits

SNARVEIEN TIL LANGT HÅR !

For å få et langt sunt hår er det viktig at du får i deg nok vitaminer, mineraler, jern osv. Har du mangel på noe av dette, merkes det ofte på håret. Samme om du går på enkelte medisiner, har lavt stoffskifte, eller diabetes. Det er mye som går utover hår, og hodebunn. Du har sikkert merket at håret blir fortere fett, eller anderledes når du har mensen. Om du føler at håret ditt gror sakte, er uvanlig tynt, du reker mye, eller håret er super tørt og flokete så ta deg en tur til legen å sjekk om du har mangel på B12, jern osv. 

Mine beste tips for et langt sunt hår:

Ikke vask håret for ofte
Unngå varmetenger, og føner
Ikke dusj i for varmt vann - avslutt med "kaldt" vann
Klem ut vannet med håndkle og ikke bikkje tørk det
Bruk varmebeskyttende når du skal bruke varmetenger
Kur håret etter behov ( 1-2 ganger i uken )
Bruk riktig sjampo, balsam og pleie for ditt hår
Unngå bleking
Sunn og fornuftig kost + vitaminer etc

Klipp deg etterbehov. La frisøren se ann håret ditt. Ikke klipp deg hver 6 uke fordi det er det du har hørt er bra for et sunt hår. Hør heller ikke på veninna di som sier man bare skal klippe seg 1 gang i året. Gå til en fast frisør. Så forteller du frisøren at du ønsker å få langt hår, deretter setter dere opp en plan. Dette vil hjelpe deg MYE. 

Mange sliter med at håret aldri blir langt. Her starter det ofte med at du klipper deg for sjeldent. Du tror at om du ikke klipper deg så blir det bare lengre og lengre. Nei... Det skjer ikke. Du vil da se at etterveksten blir lengre, og de slitte tuppene du ikke har klippa på 100år de knekker. De knekker akk der de vil. Så du vil bare se på etterveksten at det vokser, men ikke noe særlig på lengden. 

 

Legger ved et bilde av meg selv, etter bruk av Nisim Fast. Jeg har som regel aldri klart å spart til noe særlig langt hår.. Men med denne kick starten her går det veldig fint. Jeg er på god vei.

 

SNARVEIEN TIL LANGT HÅR: NISIM FAST SJAMPO & BALSAM

Denne funker 110% !! Om du har brukt den å har dårlig erfaring, eller mener den ikke funker har du sluntra unna eller ikke nok kunnskap om den. 

Mange frisører er dårlig til å informere om produktene de selger. Derfor får heller ikke kunden samme effekt når de er hjemme. 

LES GJERNE IGJENNOM TO GANGER, OG NOTER GJERNE Å LA LAPPEN LIGGE PÅ BADET!! 

Det er veldig VIKTIG at du gjør dette riktig. Hvis ikke får du ikke særlig effekt..

 

Hvordan bruke Nisim Fast :

x Vask håret 2 ganger grundig med fast sjampo, fokuser på hodebunnen. 

x Klem ut så mye vann som mulig

x Påfør balsam i hodebunnen

x Masser hodebunnen det du orker, gre igjennom håret med en kur kam eller fingrene.

x La balsamen virke gjerne 5 minutter da det er den som får håret til å gro. 
- Derfor er det viktig at balsamen er smørt godt i hodebunnen, og at du masserer hodebunnen.

x Ved å massere hodebunnen får du igang blodsirkulasjonen, dette hjelper på hårveksten.

Første uken skal du vaske håret hver dag med Fast!!
Deretter bruker du produktene hver gang du dusjer, frem til de er helt tomme.

Dette er produkter egna til hodebunnen. Ja håret blir rent, men det kan bli tørt, da det ikke er særlig med fuktighet i produktene. Derfor skal du bruke en egen balsam og gjerne en kur i lengden. IKKE FÅ DETTE I HODEBUNNEN. 

Den perioden du bruker FAST produktene er det viktig at du IKKE får andre produkter i hodebunnen. Skjer dette må du begynne fra starten av igjen.  


Da jeg brukte dette vokste håret mitt 1cm på 10 dager, å sånn fortsatte det!! Jeg sluttet etter 2 pakken, da jeg måtte ta etterveksten så ofte:)

Husk å mål håret ditt, og ta før bilde.

Fast pakken ligger på ca 410,-  

Om du skal begynne på dette si gjerne ifra, og send meg bilder på mailen min vickirkerud@hotmail.com :)

 

#Fast #Langthår #Skjønnhet #Inspo #Hår #Nisim #Starbucks #Oslo

4 kommentarer

Ann-Christin

31.07.2015 kl.12:46

Tusen takk, for gode tips :D Ta gjerne en titt innom min blogg: http://nouw.com/annchristin

Mia

31.07.2015 kl.13:11

Sånt sjampo regime klarer jeg ikke holde meg til. Håret mitt vokste masse i fjor da jeg var lærling i barnehage, vaska ikke håret mer enn hver tredje dag, gikk nesten alltid med flette (mest praktisk) og håret mitt ble kjempe langt, Nå har jeg fast frisør også, så hu skamklipper meg ikke! :) Har møtt på de som tenker "oj, langt hår, da klipper vi det sånn som JEG vil... kort!)

Victoria Kirkerud

04.08.2015 kl.23:26

Ann: Bare hyggelig :) Det skal jeg gjøre :) Ha en fin kveld.

Victoria Kirkerud

04.08.2015 kl.23:30

Mia: Nei om man skal bruke noe sånt MÅ man følge alle regler NØYE. Dette er det eneste "sjampo regime" som jeg har prøvd som funker 110%. Jeg har prøvd MYE, som selgere har LOVET skal funke osv.. Men FAST, kan jeg virkerlig gå god for :D

Litt morsomt at du sier det. Jeg har erfart det samme selv. Og de kundene jeg har som vasker håret 2 - 3 ganger i uken, er ofte de som har sunnest og best hår. Ofte gror det mye fortere også. Jeg møter stadig nye kunder som er live redd for frisøren, da de har opplevd det samme som deg. Det er utrolig synd.. Veit ikke om det er frisøren som ikke følger med, eller om hun må rette opp seg selv, og må da ta kortere og kortere for hver gang.. Ps! B vitaminer er veldig bra for hår og negler. Ha en fin kveld vidre :)

Skriv en ny kommentar

Victoria Kirkerud

Victoria Kirkerud

26, Sarpsborg

26 år, og kommer fra Sarpsborg. Jeg er utdannet frisør, og brenner for yrket mitt. Denne bloggen vil handle om mitt liv. Kontakt : VictoriaKirkerud@Hotmail.com

Kategorier

Arkiv