hits

GUIDEN TIL EN KALD BLOND HÅRFARGE

Annhver kunde sverger til kald ask blond hårfarge. Mange tyr også til de helt grå "bestemor" fargene. Jeg syns det er drit kult, og har hatt det sånn selv. Dette er farger som må opprett holdes. Nesten litt sånn som med de helt røde hårfargene. 

Dette hører vi ofte i salongen.. 


" Hvorfor blir håret mitt alltid så gult " 
" Nå er håret mitt gult igjen " 
" Jeg ønsker å bli kald blond "
" Jeg vil ha sånn hårfarge som henne " 

Kjenner du deg igjen? 


Når du er i salongen, gjør vi deg 110% fornøyd!! Du går med et smil. Du lover oss å gjøre som vi har sagt. Men vi VET at du sluntrer unna.

Dette "juger" kunden om:

* Jeg kurer håret 1-2 gangen i uken
* Jeg kjøpte de produktene du anbefalte 
* Jeg klipper meg ofte
* Jeg bruker lilla sjampo/kur
* Jeg har gjort alt som du ba meg om

Ofte juger man om dette da man lovet sist at man skulle gjøre det. Eller at man ønsker at man var så flink. Så drar man er liten løgn, og prøver å være flinkere neste gang. Vi har en tendens til å ta oss litt vann over hodet der. Husk å ta vare på håret ditt. Det er et stort tilbehør på deg. Bruk tid og penger på håret ditt. Jeg kan love deg at du ikke vil angre.

Vil du bevare den kalde blonde fargen vi ga deg. BRUK LILLASJAMPO som oppgitt. Kom innom for en mini color for å friske opp aske fargen. 
IKKE sluntre unna med varmebeskyttene. Ikke bruk for mye varme på håret. Pass på håret i solarium, og ute i solen. Sett opp en ny time allerede når du er å farger håret. Vær rutinert og oppdatert. Bruk farge beskyttende produkter!! Husk lilla sjampo er også en rense sjampo. Så kur gjerne håret når du bruker sjampoen.

Dette gir hårt gulskjær:

* Sola
* Røyk
* Forrurensing / sot
* Vann med mye kobber - Vann med mye jern gir grønnskjær 
* Klor (!!) missfarger håret, gjør det grønt og tørt
* Varme tenger

ALT suger seg til i blondt hår. Det gjør det gromsete, og ofte GULT. Bruk lilla sjampo :) Og gjerne også en lilla/blå kur.
Det er også viktig at du får hårer lyst nok, før du går over med en kald farge, eller gloss. Er det mye gule, oransje farger i håret ditt vil håret fort bli den fargen igjen om det ikke er lysnet nok. 


Mine siste utfordringer ser dere under her. Kunder som ønsker kalde blonde fargen. Det er DETTE som er så gøy i frisør faget :) Det er så gøy å se forskjellen!!

 
2 kommentarer

Marthe

23.10.2015 kl.23:56

Hei! Så fin blogg du har :) Jeg har nå gått fra sort hår, til en mellombrun/mørk blond farge med striper. Jeg er mørkere i bunnen. Jeg er ikke kjempelys, men vil ha vekk det gyldne som er i stripene. Hva anbefaler du? Hvis du anbefaler mini color, hvilken nyanse da i såfall? :)

Victoria Kirkerud

24.10.2015 kl.00:14

Marthe: Hei :) Tusen takk!
Det kommer ann på om du ønsker å bli lysere og fjerne det gule i stripene eller mørkere. Skal du bli lysere annbefaler jeg deg å gå til en salong som har Olaplex. Du får som regel ikke vekk det gyldene om du er før mørke gyldenish. Da må du bleke det opp litt til før du får en kaldere eller mer nøytral farge. Skal du ha en mer dempet farge anbefaler jeg deg en natur farge med litt ask i. Vanskelig å si uten å se bilde..

Skriv en ny kommentar

Victoria Kirkerud

Victoria Kirkerud

26, Sarpsborg

26 år, og kommer fra Sarpsborg. Jeg er utdannet frisør, og brenner for yrket mitt. Denne bloggen vil handle om mitt liv. Kontakt : VictoriaKirkerud@Hotmail.com

Kategorier

Arkiv