hits

HØSTENS HOTTESTE FARGERJa denne aske blonde hårfargen er fortsatt på toppen.
Vi får stadig inn kunder som ønsker denne. Nå tørr de å gå mørkere å dypere enn før. Her har jeg lagt inn en kald mørk blond bunn farge på henne, for å få den mer dyp. Jeg syns den blir VELDIG kunstig når man har bleket det helt ned til bunnen. Denne fargen går nesten over mot blått, og jeg digger det! Man kan se hvem kunder som vil kle dette og ikke. Allerede da kundens fikk fargen i håret så vi at blå fargen i øynene hennes kom enda bedre frem. Huden så mørkere ut, og øynene skinte i blått!

Husk at det er veldig viktig å opprett holde en slik farge. Man må bruke blå/lilla kur eller sjampo. Dette minst en gang i uken. Man kan også gå innom salongen å ta en oppfriskning av fargen. Da bruker man bare en mini color, som ikke sliter på håret. Er håret slitt må man også klippe seg, og kure håret ofte. Bruk gjerne Olaplex. 

Her har dere en typisk ombre.. En slik som annhver jente har. NESTEN! Som regel ønsker de fleste kalde farger. Kalde farger har vært veldig populært den siste tiden. MEN nå har fler og fler fått øya opp for varmere farger! LOVE IT! Se på den lekkre fargen hun har fått! Vi har brukt varme farger og litt kalde sammen, for å få dette resultatet! De fleste forbinder varme farger med RØDT og oransje. Jeg har selv gjort det.. Derfor har jeg alltid hatt kald blonde farge, eller kald brun. Neste gang skal jeg gå over på de varme. Jeg er super fornøyd med resultatet. Hun har fortsatt en ombre, men en mye mer soft karamel sjokolade farge. HUSK! Varme farger bør ikke alltid bety rødt, eller oransje. Bare se på denne fargen. Jeg ser mer karamell, sjokolade farger. Hva ser du?

Jeg liker en soft ombre bedre, enn en hel farge. Jeg har forelsket meg helt i de nye mokka, sjokolade, og karamel fargene som har kommet nå. Jeg jobber med Redken farger, og de oppdaterer seg hele tiden. Redken er oljefarger. Har du ikke prøvd de enda, bør du virkerlig prøve! 

Hva syns du om høstens farger ? Hvilken farge har du?

2 kommentarer

lisarorvik

20.09.2015 kl.22:04

Det var utroli fint, ha em fin kveld :)

malinbrimsoe

20.09.2015 kl.23:08

Elsker askeblond! skulle ønske jeg passet det selv, hehe! :)

-Malin

Skriv en ny kommentar

Victoria Kirkerud

Victoria Kirkerud

26, Sarpsborg

26 år, og kommer fra Sarpsborg. Jeg er utdannet frisør, og brenner for yrket mitt. Denne bloggen vil handle om mitt liv. Kontakt : VictoriaKirkerud@Hotmail.com

Kategorier

Arkiv