hits

MINE KUNDER FØR OG ETTER

 Trives veldig godt med å jobbe med blondt hår om dagen. Jentene tørr å gå litt mørkere, og litt mer kald eller gylden. Det er utrolig hvor mange farger man kan få til innom BLONDE! Jeg er så lei det som er hel bleket.. Men nå om dagen får jeg bestemme mye på de selv. Legge inn feks 2 farger som nesten er like, bare for å få litt mer spill i håret. Alle kundene her er blonde. Alle har jeg brukt forskjellige farger, og innsettings metoder! Moro å se forskjellen på før og etter. Ønsker du at jeg skal fortelle mer om farger som er brukt, eller hvordan så spør :) 

I morgen skal jeg på klipp, og farge kurs i Fredrikstad. Jeg er spent og gleder meg. Det er viktig å holde seg oppdatert når man jobber som frisør. Det skjer alltid mye nytt.. Som frisør har man så utrolig mange forskjellige metoder og teknikker. Man lærer alltid noe nytt! Jeg elsker å jobbe som frisør!! 

3 kommentarer

lisarorvik

19.10.2015 kl.02:36

Kjempe fint innlegg, håper du har hatt en fin søndag :)

Iselin Renée

19.10.2015 kl.15:10

Så fint det ble :)

Victoria Kirkerud

21.10.2015 kl.19:53

Iselin Renée: Tusen takk :D

Skriv en ny kommentar

Victoria Kirkerud

Victoria Kirkerud

26, Sarpsborg

26 år, og kommer fra Sarpsborg. Jeg er utdannet frisør, og brenner for yrket mitt. Denne bloggen vil handle om mitt liv. Kontakt : VictoriaKirkerud@Hotmail.com

Kategorier

Arkiv