hits

HØSTENS HOTTESTE FRISYRER ?

God kveld alle :)!

Om mandagen var jeg på Røde Mølle i Fredrikstad. Cutrin hadde nemlig inspirasjon kurs. Det var to fantastiske frisører fra Studio Alf i Oslo som holdt dette. De var kreative, og inspirerende. Det er viktig å holde seg oppdatert på ALT, når du jobber som frisør. Man får virkerlig en boost, og god motivasjon etter slike kurs. De to gutta var to herlige personer og kunne virkelig det å motivere. De elsker jobben sin, og sprer det ut. Og ja jeg elsker å jobbe som frisør!!! Hver dag på jobb er forskjellig. Man møter utrolig mange herlige mennesker, og man lærer hele tiden noe nytt. Jeg håper folk kan være litt mer kreative selv heretter også. Litt lei av " ikke klipp så mye " jeg sparer..... Du lever bare en gang. Er det ikke litt kjedelig og ALLTID spare ? Klipp deg kortere. Kanskje du egentlig kler det best? Angrer du, så la håret gro ut igjen? Få et mer sunt flott hår!! 

Vil takke Cutrin for er inspirerende og artig kurs.


Liten sneak peek fra kurset:   
  

 
Her har dere høstens hotteste(?) frisyrer. Dette mener iallefall gutta hos Studio Alf. Hva tenker du? 

For min del ble dette litt for mye. Hvertfall den NOE spesielle luggen til hun blonde. Ellers likte jeg guttas sveiser godt. 

#Inspirasjon #Frisør #Høstmote #Høst #Trend #Hår 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Victoria Kirkerud

Victoria Kirkerud

26, Sarpsborg

26 år, og kommer fra Sarpsborg. Jeg er utdannet frisør, og brenner for yrket mitt. Denne bloggen vil handle om mitt liv. Kontakt : VictoriaKirkerud@Hotmail.com

Kategorier

Arkiv