hits

NOE DU LURER PÅ ANG HÅR ? JEG SKAL SVARE SÅ GODT JEG KAN.

MINE KUNDER - FØR OG ETTER BEHANDLING

Hvor irriterende er det ikke når børsten sitter fast i håret?
Dette er et typisk hår man får inn i salongen. En kunde som skulle vært her for lengst, men det går ofte i glemme boken. Her klippet vi av en 15cm!!! slitt hår. Laget en soft ombre. Tok en dyp brun farge i bunnen. La ut to forskjellige lyse brune farger i lengden. Kunden ble super fornøyd, og glad hun klippet av alt det tørre/slitte. 

Typisk utvasket blondt hår, som har vært grått. Her har vi lagt inn en mørkeblond bunn, for å ikke få en hard ettervekst. Vi har også laget en ombre her, for at det skal skli naturlig inn i hverandre. Husk at det er veldig viktig å opprettholde et grått hår!! Fargen KAN skli fort ut, og det kan bli blast. Masse fuktighet, hår klipp, og lilla/blå sjampo/kur kan være en god redning! Ikke minst, ta en minicolor for å friske opp.
Fra skjoldete gull blond - til en beig varm eksklusiv blond farge. Det finnes så mange forskjellige lekre blond farger!! Ikke glem det! Det er ikke alltid at det kaldeste, blondeste er penest. Lek deg litt, og tørr å prøv noe nytt.

Det er lett å glemme seg selv. Dette håret har vært i syden uten oppfriskning. Det er ikke lett for kunden å se hvor slitt håret faktisk er før de har vært å fått veiledning, og sett ordentlig på det. Som f.eks her, hvor du ser før og etter. Hun ønsket å bli lysere, fjerne grønn skjær, å få glans. Ofte er ikke det lett når kunden ikke vil klippes nok. Husk, ødelagt hår kan ikke kures opp igjen, det må AV. Klipp deg, kur håret, klipp deg engang til om du ikke fikk av nok. SÅ kan du begynne å spare. Om du ikke får av nok slitt hår så vil det bare knekke av, enn å gro ut. Du ser etterveksten men håret blir ikke lengre.. 

Noe jeg kan hjelpe deg med? Noe du lurer på? Spørr i vei

19 kommentarer

Charlene Marie

04.01.2016 kl.23:56

Så utrolig flink du er. Stilige frisyrer alle sammen. Jeg har lenge hatt langt hår, hadde helt ned til rumpa faktisk, men klipte meg før jul "helt kort". Angrer ikke et sekund. Hadde ikke så veldig slitt hår i følge frisørene, men jeg begynte å bli lei og håret var bare i veien. Du kan jo se inn på bloggen min å si hva du syntes om håret mitt? Mitt første innlegg tror jeg faktisk var om håret mitt. :)

Ida madsen

05.01.2016 kl.00:09

hvordan få minst mulig slitte tupper når man retter håret mye? noen gode varmebeskyttelser å anbefale? :)

Victoria Kirkerud

05.01.2016 kl.00:09

Charlene Marie: Denne lengden har vært veldig poppis i år (2015). Og tror den vil være like poppis i år også. Det er en enkel frysre du har, som du også kan leke deg med. Både ved å flette, rette, sette opp, og krølle. Ofte har vi jenter en tendens til å ALLTID spare det håret :P Så får man langt hår da "endelig". Etter å ha gått flere år med spare lengde etc... Men da man endelig har fått lengden vil man klippes! For det var ikke så digg med så langt alikkavell :) Ofte er det finere med en fin form og heller "Halv langt" hår. Du er tøff så turte klippe vekk så mye! Godt du er fornøyd!!!:)

Victoria Kirkerud

05.01.2016 kl.00:21

Ida madsen: Godt spm! Da jeg var på din alder var jeg AVHENGIG av den rettetangen.. Pluss at jeg hadde helbleket hår, og brukte ikke varmebeskyttende. det ble helt gjennomsiktig til slutt og knakk masse... Husk at når du bruker rettetang opptil flere ganger i uken er det veldig viktig med ordentlig produkter. Og produkter som gjør håret glattere og mer medgjørlig.

Min favoritt varmebeskyttende er : Redken fabricate 03
Det er en gass spray. Så håret blir ikke vått/fuktig av den. Det er heller ikke no "hold" i den, så håret blir helt mykt og glatt av den.

Pass på at du ikke har slitt hår. Så klipp tupper ofte, etter som du bruker rettetang ofte. Kur håret 1-2 ganger i uken. Pass på at håret er HELT tørt, før du begynner å glatte det ut. Spray varme beskyttende igjennom hele håret. Husk, en riktig sjampo og balsam er viktigere enn en riktig kur. Invister i håret ditt.

Prøv å ikke bruk glattetang så ofte. Om du itillegg føner håret, og skal glatte det etterpå. Så prøv å gre håret litt mens du føner det for å "rette" det litt mens du føner. Og hvis du må rette det ofte, så prøv heller å bruk tørr sjampo en dag extra, enn å vaske og rette det igjen.

Tips til å rette ut håret:

Sett opp håret med en klype
Begynn i nakken
Ta TYNNE inndelinger
Bruk en kam
Ta samme del 2 ganger

Tar du for tykke inndelinger, vil du aldri bli fornøyd - og det vil ta lengre tid. Det er VELDIG viktig å bruke varmebeskyttende uansett hvordan varmetenger føner etc du bruker.

Håper dette hjalp :)

Ida madsen

05.01.2016 kl.00:26

tusen hjertlig takk for gode råd, skal definitivt prøve ut Redken fabricate 03 <3

Victoria Kirkerud

05.01.2016 kl.00:31

Ida madsen: Bare hyggelig :D Håper du blir fornøyd !! Jeg har prøvd MANGE, å ingen slår fabricate :)!!

Annie

05.01.2016 kl.02:25

hvordan unngår man å miste såå mye hår? håret har blitt sååå tynt!!!

Victoria Kirkerud

05.01.2016 kl.02:43

Annie: Veit du årsaken til hårtapet?

Det kan være stress/psykisk.
Det kan være for sterke medisiner.
Det kan være graviditet.
Det kan være en sykdom.
Evt er det noe som hetere at håret blir "forandret" hvert 7 ende år. Det kan ha noe med dette å gjøre.

Uansett.. Jeg ville gått over til nisim sine produkter :) De har sjampo som gjør så man unngår hårtap. Og de har produkter som gjør at håret gror raskere.

Ta godt vare på håret ditt. Kjøp gode produkter. Ikke gå med med hestehale og stramme frisyrer. Masser hodebunnen din gjevnlig, slik at du får igang blodsirkulasjonen.

Håper dette hjelper deg :)

Kacharin

05.01.2016 kl.04:54

Åh herregud! Utrolig flink du er! Jeg driver å spare håret mitt, driver å unngå alt som er med varme og hår produkter (bortsett fra hårolje, shampoo, balsam, og hårkur). Jeg kan se at håret mitt vokser, men jeg foler at den vokser så sakte. Jeg tar i tillegg biotin tabletter, og massere hode mitt hverdag. Men uansett hva jeg gjor vokser håret mitt forsett ganske treg. Vet du om noe som kan stimulerer hårvekst?

Sophie

05.01.2016 kl.12:08

så flink du er!

Elise

05.01.2016 kl.12:53

Fouten salong produkter. Gi oss olje tips. Jeg vet frisørsalongene har en egen glansvask for bleket hår som gjør håret pent og fargen mer naturlig. Vil du si hva den heter, for ingen andre vil?

Charlene Marie

05.01.2016 kl.14:58

Takk for det! :) Ja, jeg føler jeg kan gjøre så mye mer med håret nå enn før, for det var så innmari tungt og ingenting holdt i det. Jeg skulle liksom spare til jeg skulle gifte meg, men samboern frir aldri. Haha. Jeg hadde spart i 6år og da har jeg kuret og klipt meg med jevne mellomrom også, så nå er det bare å spare og regne med å bli gift om ca 5-6år igjen. Jeg er ikke så veldig flink til å flette og gjøre så mye med håret, men litt blir det hvertfall :) Var veldig vemodig og klippe så mye, men når det gikk til en god sak så gjorde det ikke noe. Den "angsten" slapp i det hun klippet av meg halen. Merkelig det der. hehe

Victoria Kirkerud

05.01.2016 kl.20:55

Charlene Marie: haha så søtt! Godt med litt forandring! Det viktigste er å ikke ha håret i en dott på hodet, når det er vått. Og aldri sove med vått hår! Du får være litt extra sjarmis eller hinte, så kanskje han frir :D

Charlene Marie

05.01.2016 kl.20:59

Ja jeg tar veldig godt vare på håret mitt. Føner eller retter det sjeldent, helst lufttørke det helt løst. :) Tro meg, jeg har hinta i mange år :p Har vært sammen i 5 år og har barn sammen, likevel har han ikke tenkt på det en gang virker det som. Haha. Forhåpentligvis skjer det innen 5 nye år. :p

Victoria Kirkerud

05.01.2016 kl.21:01

Elise: Den glansvasken vi har er Redken sin Gloss. Den heter Redken Shades Gloss. Den gir masse glans å finnes i mange nyanser. Mange bruker denne til å korrigere farger også. Hva tenker du i forhold til olje tips ?:) Jeg er avhengig av Moroccano oil sin olje. Det er den beste oljen syntes jeg. Denne bruker jeg hver gang etter jeg har dusjet, og ofte i tørt hår. Redken har også en "gloss" som kun gir masse glans til håret.

Victoria Kirkerud

05.01.2016 kl.21:01

Sophie: Tusen takk :D

Victoria Kirkerud

05.01.2016 kl.21:05

Kacharin: ååh tusen takk! blir så glad for fine tilbake meldinger:D

Godt tips til deg er lest dette innlegget her : http://victoriakirkerud.blogg.no/1438288587_snarveien_til_langt_h.html

Har også hørt at du kan få kjøpt noe som heter silica i sverige på helsekost/apotek. Dette skal vist hjelpe masse på hårvekst. B-vitaminer er også veldig viktig.

Ikke vask håret for ofte
Masser hodebunnen din godt - dra gjerne til frisør å ta hodebunns massjse. På linken finner du flere tips! :) Veldig bra å holde seg unna varmetenger så mye man kan får å få langt sunt hår.

Victoria Kirkerud

05.01.2016 kl.21:08

Charlene Marie: Det er veldig bra! Hår har så utrolig mye å si. Ikke pent med slitt hår..
Åjaa du har det ja. Nei da blir det ikke lett.. Når du prøver å glemme det, er vell da det kanskje skjer :P Bestill en romantisk tur til dere - kanskje han slår til :D hehe! Kanksje ikke så lett å få barnepike :o ååh... nå fikk jeg lyst til å reise :P

Elise

05.01.2016 kl.22:08

Takk :) Skal teste den. Har brukt den i salongen men ikke hjemme.

Skriv en ny kommentar

Victoria Kirkerud

Victoria Kirkerud

26, Sarpsborg

26 år, og kommer fra Sarpsborg. Jeg er utdannet frisør, og brenner for yrket mitt. Denne bloggen vil handle om mitt liv. Kontakt : VictoriaKirkerud@Hotmail.com

Kategorier

Arkiv