hits

HÅRET MITT HAR ALLEREDE GRODD 7MM PÅ 5DAGER !


Kunde før og etter. Her har jeg lagt inn striper kun på "topp lokket" og noen på sidene. Etter som hun er såpass bleka i lengdene ønsker jeg at hun skal få et sunnere hår. Å velger derfor å ikke bleke noe i fra midten av bakhodet å ned. Får man ut sitt eget hår i bakhode er man på god vei til et bedre hår. Om man skal være blond/lys/grå er det ofte nok å kun bleke front og topplokk med striper. Viktig å ha et sunt pent hår, også når du er blonde. Da stripene var lysna nok, gikk jeg over med en gloss. Denne gjør at du kan velge selv hvilken farge du ønsker å legge over de bleka stripene. Ettersom kunden ønsket å være kald, og grå aktig. Tok jeg i fargene Perle, og Violett. Virketiden ser man litt ann. Neste gang hun kommer skal vi la etterveksten være, og kun bruke gloss. Når etterveksten da har blitt 10-15 cm lang tar vi kun noen tilfeldige striper på toppen, og i luggen. Da vil hun få et mye mer naturlig blondt hår, og et sunt hår.

 

Under her ser dere et bilde av Fanny Lyckman! Hun er så utrolig vakker, og har et flott hår. Hun bruker tape ext. Akk slik hun har håret her er sånn jeg vil ha håret mitt! Se på det da! Helt perfekt!! Jeg ønsker da en mer ombre effekt på det. Men ikke for lyst. Så dette er mitt hår mål fremover.
Har du tips til en bra Hair Extensions side? Som selger Ombre farger ? 

Bilde hentet fra google.

 


OVER TIL MIN START PÅ FAST! 


Jeg har nå begynt på FAST sjampo & balsam. Håret mitt har allerede grodd 7MM på bare 5 dager. Det er HELT sykt! Skal du begynne på FAST, er det VELDIG viktig at du følger den til punkt og prikke. Les alt jeg har skrevet om den HER. Mange er veldig skeptiske til dette produktet, og skriver mye rart på nettet. Ikke hør på de, de har sikkert gjort feil! Følg min oppskrift, og spør gjerne om du lurer på noe. Jeg ønsker det sunnere hår etter jeg bleka mitt ihjel (man lærer aldri).. Så nå vil jeg gro det ut så jeg får klippet av en del slitt igjen. For så å spare langt. I mellomtiden da velger jeg å bruke tape hair extensions. Da får håret mitt grodd ut uten at jeg merker det. 

Om du ikke trykker deg inn å lese innlegget jeg skrev ang FAST. Så får du noen raske her. 

Første uken, dusj håret hver dag.
Dusj håret i varmt vann. 
Kur håret ditt masse.
IKKE andre produkter i hodebunnen mens du går på denne. IKKE annen sjampo, ikke skum INGENTING.


Disse produktene er beregna hodebunnen, og å få håret til å gro. Den gjør håret rent, men gir ingen fuktighet. Ønsker du at den skal fungere 100% - les dette innlegget

Ønsker dere å se før bilde av håret mitt? Og under prosessen ? Jeg gleder meg mest til før og etter bilde!!


Nå skal jeg en tur ned på elixia å trene! Målet mitt er å ta 1mil på sykkel på 20 minutter. I går var jeg veldig nær. Sykt irriterende faktisk! Så idag håper jeg virkelig at jeg klarer det. For meg er dette motivasjon. Sette seg sånne mål, så man kan slå seg selv. 


4 kommentarer

Christel

01.02.2016 kl.18:10

Takk for tipset! Skal teste ut FAST etter din oppskrift :)

Victoria Kirkerud

01.02.2016 kl.18:35

Christel: Bra !!!! Si ifra hvordan det går! Husk å mål håret eller tegn strek på en genser haha! Gøy å se ordentlig :)

Christel

02.02.2016 kl.00:46

Ja, det var en god ide, morsomt å se resultatene på cm :)

Victoria Kirkerud

02.02.2016 kl.11:52

Christel: jupp!:) lykke til !

Skriv en ny kommentar

Victoria Kirkerud

Victoria Kirkerud

26, Sarpsborg

26 år, og kommer fra Sarpsborg. Jeg er utdannet frisør, og brenner for yrket mitt. Denne bloggen vil handle om mitt liv. Kontakt : VictoriaKirkerud@Hotmail.com

Kategorier

Arkiv