hits

VEKK MED DET HELBLEKA - NÅ ER DET NATURLIG SOMBRE SOM GJELDER!

 

Jeg fortsetter å dele før og etter bilder av mine kunder. Håper dere liker det!Denne kunden fikk jeg gjøre akk slik jeg selv ville. Jeg ELSKER å få frie tøyler! Vi ble enige om å gjøre hun mer naturlig, å gjøre det slik at hun kan få ut sin naturlige farge som ettervekst, uten at det skal se hardt ut. Heretter skal vi kun legge få striper på toppen, og to i luggen. Dette for at håret skal bli mer sunt. Sola vil også lysne det en del i sommer. Vekk med det helbleka! Nå er det naturlig som gjelder. Har dere sett alle de fine sombrene som har kommet eller?? Eller ombre som jeg kaller det uansett hehe. 

Her har jeg lagt inn folie striper. Annhver folie med blond og mørke blond. Jeg brukte Wella bleking for å lysne, og Redken ask blond, for å dempe. Derette tok jeg en gloss i håret i vasken for å få det mer dempa, naturlig og kaldere. Hun har også fått mye mer glans. Vi klippet også av slitte tupper.

For å opprettholde denne fargen er det viktig at man bruker sølvsjampo, eller kur 1-2 ganger i uken. Virketiden varierer. Av erfaring liker jeg å se ann selv, og ikke tenke på hva som står på virketiden på produktet. Man bør også dra til salongen å ta en gloss hver 6uke feks, for å få glansa opp håret, og dempe det igjen. En gloss kan gjøre så alt ser helt nyfarget å perfekt ut igjen, selvom man har fått ettervekst. 

Etterbilde ble ikke like bra som håret faktisk så ut i real. Utrolig kjipt.. Hun hadde en mer pastell kald blondfarge. Ingenting er bedre enn når man er super fornøyd med eget resultat, og kunden er like fornøyd!! Da er hele dagen komplett. Dere aner ikke hvor mye vi frisører faktisk legger i det vi gjør!!! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Victoria Kirkerud

Victoria Kirkerud

26, Sarpsborg

26 år, og kommer fra Sarpsborg. Jeg er utdannet frisør, og brenner for yrket mitt. Denne bloggen vil handle om mitt liv. Kontakt : VictoriaKirkerud@Hotmail.com

Kategorier

Arkiv