Dette produktet er et MUST i dusjen!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Disse tubene er perfekte om du f.eks er blonde, å ønsker en kaldere farge. Eller dempe gulskjær. Her skal du få en oppdatering på hva de forskjellige tubene gjør!  Disse frisker opp håret ditt, og gir fuktighet! Jeg bruker nesten alltid Silver treatment på mine blonde kunder. Har ikke prøvd disse på annet enn hår med samme farger og dybder. Veit ikke hvordan det blir om du har lyst hår, og bruker chocolate, eller cranberry. 

 

Coffee Black
For deg som ønsker en mørkere brunfarg / svart farge.

Silver
Gjør blondt hår kaldere. Fin til å korrigere med. Jo mer kaldere / gråere du ønsker håret, jo lengre har du den i. Du kan fint ha den i håret i 40 minutter. ( Unngå 40min om du har ihjel bleket hår. ). Setter det seg blåfarge i håret kan denne fint fjernes med rense sjampo. 

Chocolate
Denne gir deg en pen naturlig brunfarge. 

Copper
Har du en kobber farge, eller oransjish å ønsker mer dybde, glans er denne super!

Cranberry
Super for utvasket rødt hår.

Denne kuren er noe ALLE burde ha i dusjen. Det er en tube på 200ML, å den holder en god stund! Ikke overdriv bruken, og klipp tuben i to når den begynner å bli tom. Det er utrolig hvor mye produkt som er igjen i slike tuber!! Og det beste av alt - den koster kun 179 kr!! 

3 kommentarer

Hege Kristin

01.03.2016 kl.00:45

kult :)

Merethe Høili Johansen

01.03.2016 kl.02:55

Ååå, tror jeg må kjøpe den i silver! Den var jo ikke dyr heller. Kjøper man den hos frisøren? Takk for tipset :D

Victoria Kirkerud

01.03.2016 kl.06:09

Merethe Høili Johansen: ja disse kjøpes hos frisøren :D husk å klem ut vannet av håret før du påfører :) da trekkes den bedre inn!

Skriv en ny kommentar

Victoria Kirkerud

Victoria Kirkerud

26, Sarpsborg

26 år, og kommer fra Sarpsborg. Jeg er utdannet frisør, og brenner for yrket mitt. Denne bloggen vil handle om mitt liv. Hva jeg driver med og min lidenskap for hår og makeup. Kontakt : VictoriaKirkerud@Hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits