hits

FEMININ FYSIKK - NY KROPP PÅ 10 UKER

 

Har du hørt om Ronny Skoglund´s Feminin fyikk? Eller fitness solution? Ikke? Da bør du følge med her.

 

OM FEMININ FYSIKK 

Feminin Fysikk er ditt verktøy med planer på trening og kosthold satt sammen for å gi hva alle kvinner ønsker seg. En slank, trent, fit, atletisk, muskuløs men likevel en visuelt sett feminin kvinnekropp.

Din drømmekropp. Satt sammen som et konsept over 10 uker. 10 små uker av et helt langt liv, som vil endre din kropp og resten av ditt liv. 

Sjekk også ut facebook siden
HER. Der ligger det masse før å etter bilder. Du får virkelig motivasjon!!

-

Til onsdag har jeg gått på dette i en uke.
Da skal jeg veie meg, og måle meg. Jeg har allerede snik veid meg å målt litt. Skal skjerpe meg der. Det er IKKE bra å sjekke sånt for ofte. Man ser forskjell på kroppen ofte igjennom disse 10 ukene, å dette gir enda mer lyst til å fortsette å trene og spise sunt. 

Hittils har det gått lekende lett. Jeg går ikke sulten, har ikke skeiet ut. Har trent styrke som jeg skal pluss masse cardio. Klarer jeg å fortsette som dette blir det her helt konge! Jeg reiser på ferie andre uken i juni. Så får bare gått på dette i 8,5 uke. Alt er bedre enn ingenting. Blir jeg ikke helt fornøyd, tar jeg lett 10uker til etter sommeren. Det sier jeg nå i uke en. Hehe Vi får se hva jeg sier i uke 8. Men jeg tror det skal gå helt fint.

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Victoria Kirkerud

Victoria Kirkerud

26, Sarpsborg

26 år, og kommer fra Sarpsborg. Jeg er utdannet frisør, og brenner for yrket mitt. Denne bloggen vil handle om mitt liv. Kontakt : VictoriaKirkerud@Hotmail.com

Kategorier

Arkiv