hits

LANGT, FRISKT HÅR PÅ KORT TID? SE HIT!!

                                                                                                                                                                                                                                                 //sponset


 

Hei alle sammen!! 

Jeg var så heldig å fikk en pakke med Nisim FAST i posten, etter at jeg skrev innlegget om de. Du kan lese det HER. Etter som jeg har i tape ext nå, har jeg vært litt usikker på om jeg tørte å prøve produktene enda. Ettersom det er fy fy å ta balsam i hodebunnen når du har i tape ext. Jeg sendte de en mail å spurte, å de sa det gikk helt fint å bruke nisim fast balsam i hodebunnen når du har i hair extensions.

Uansett jeg bruker Nisim Fast nå. Selv med tape hair extenison i. Ingen av festene har løsnet. Og håret blir ikke tørt eller flokete. Jeg bruker Redken Real Controll i lengden på håret. Da jeg kun bruker Fast balsamen i hodebunnen. 


NISIM FAST HAR KOMMET I NY FORPAKNING, OG BLITT ENDA BEDRE.

Forskjellen jeg merker med nye Fast er at den lukter ikke "vondt" som den gjorde før. Og den gir MYE mer fuktighet til håret. Den er også uten sulfater! 
Jeg ELSKER FAST, og JA DEN FUNKER!!!! Vil du ha langt friskt hår på kort tid? Så anbefaler jeg FAST, en god hårkur, og klipp!!! Jeg skriver dette av erfaring! Ikke fordi jeg har fått en pakke sponset. Jeg har brukt FAST flere ganger før, og kjenner godt til produktene!

Kjøp Nisim Fast -> HER  <- eller hos din frisør.! Jeg veit også at enkelte apotek har fått de inn.. Noe jeg syns er FY FY!

Lurer du på hvordan du skal bruke FAST? Av erfaring er det VELDIG viktig at du leser og lærer deg ALT om FAST og bruken før du starter, for BEST resultat. Les ALT om fremgangs måte HER

FAST - Fortified Amino Scalp Therapy.  FAST er en aminoberiket hodebunns-shampo og conditioner som stimulerer hårsekken til å gi raskere hårvekst og kraftigere hår.  Det kliniske studier viser en gjennomsnittlig økt veksthastighet på over 30% - det beste resultatet i det kliniske studie var på nesten 100% raskere hårvekst.​ - Fra Nisim.no

#langthår #skjønnhet #hår #mote #inspirasjon #sommer #nisim


 

2 kommentarer

Evelin

22.04.2016 kl.20:54

ååh disse må jeg teste ut takk for tips:D

Victoria Kirkerud

22.04.2016 kl.21:23

eveliin: Bare hyggelig :D Du kommer til å bli super fornøyd :) Husk første uken skal du bruke de hver dag :)

Skriv en ny kommentar

Victoria Kirkerud

Victoria Kirkerud

26, Sarpsborg

26 år, og kommer fra Sarpsborg. Jeg er utdannet frisør, og brenner for yrket mitt. Denne bloggen vil handle om mitt liv. Kontakt : VictoriaKirkerud@Hotmail.com

Kategorier

Arkiv