hits

OMBRE / BALAYAGE KALL DET HVA DU VIL ...


 

Til de som ikke viste det, balayage er en teknikk.

Balayage er et Fransk ord som betyr to sweep, or to paint. Enklest forklart. Det skal være soft og naturlig. Gjerne se sol bleket ut. Ofte velger man den så naturlig at man kan få ut sin egen ettervekst uten at det skal syntes. Søker man opp balayage på google, får man opp mange fine bilder. Jeg kaller det ombre. Ombre kommer jo i så mange farger og metoder. Ombre er når det er mørkere i bunnen å går gradvis lysere. Husker du ombreen som kom i førsten? Haha så sykt hardt det var. Gjerne nesten svart i bunnen og hvit i spissene..

Jeg syns det er flott at man får øyne opp for mer naturlige resultatet. Det mener jeg til ALT (nesten). Jeg liker tykke bryn, naturlig (farget) hårfarge, og ikke over sminket. På andre.. Haha for selv så farger jeg etterveksten min mye mørkere enn jeg natulig er, og jeg har lysna lengdene. Jeg bruker hair ext, vippe ext, og løsnegler. Og ja jeg tar solarium, og spraytan når det trengs. Btw Dove Summer glo er en god favoritt for en naturlig brun farge uten å få skjolder. Den gir også fukt til kroppen. Jeg liker å smøre meg med den etter dusjen når jeg er tørr, på kvelden før jeg legger meg. Så er du brun når du våkner. Da kan du gå i dusjen å få vekk det overflødige, og lukten. Grunnen til at jeg er sånn selv er vell pga man ikke har super høy selvtilitt eller 100% fornøyd med det "naturlige utseendet".

Hadde jeg vært brunere, og hatt renere hud hadde jeg kanskje vært tøffere.! Det gjelder nok de fleste. Og når man først har begynt med all denne "extra luxusen" å ser hvor fin man kan bli, er det lett å bli avhengig. Jeg føler meg stygg uten vippe extensions nå feks. Grunnen til det er jo fordi det er rart å se seg selv uten de lange flotte vippene igjen. Da føler man ofte vippene er kortere og mindre. Samme som følelsen når man tar av seg hair extensionet. Jeg har heller ikke lange negler nå.. Så jeg føler jeg har de tykke kælle henda haha. Kjenner du deg igjen? Det er ikke bare bare å vær jente. Hvertfall ikke når du har så stor intresse for hår, sminke og skjønnhet som det jeg har. Men gud så gøy. Å så stor forskjell man kan gjøre! Nå må jeg bare bli flinkere med huden, og få gode rutiner der! 

På bilde over har jeg laget en naturlig ombre, med balayage teknikk. Jeg har også dempet den oransje fargen hun hadde. Nå har hun en naturlig ombre, som er kald med beige lengder. Du ser også jeg har dratt inn striper i overgangen. Dette gir en mer naturlig look, å det ser sol bleket ut. 

#Balayage #Ombre #Hår #Frisør #skjønnhet #langthår #Naturlighår #hårfarge #tips 


 

Én kommentar

Malin Hemer

30.04.2016 kl.20:53

fint innlegg

Skriv en ny kommentar

Victoria Kirkerud

Victoria Kirkerud

26, Sarpsborg

26 år, og kommer fra Sarpsborg. Jeg er utdannet frisør, og brenner for yrket mitt. Denne bloggen vil handle om mitt liv. Kontakt : VictoriaKirkerud@Hotmail.com

Kategorier

Arkiv