hits

LØRDAGENS KUNDE + OPPDATERINGEN JEG LOVET

På lørdag hadde jeg min bestevenninne i stolen. Vi fant inspo, og falt for samme farge. Her ser dere resultatet, før og etter bilde. Hva syns dere? Jeg er super fornøyd. Fargen er faktisk finere i real, enn hvordan den er kommet frem på bilde. Det er sykt irriterende. Noen som har tips til det? Eller veit hvorfor det skjer? Får aldri perfekte bilder av hår.. Fargen er enda mer klar, blond og kaldt. Uten at den er noe som helst gromsete. Og den er glansfull! 

Etter en farge behandlig hos frisøren er det viktig å opprett holde fargen også. Jeg anbefaler at du venter 48t før du vasker håret ditt. Ikke vask det for ofte. Kur det, og bruk farge bevarende produkter. Bruk også one united til redken, og en god olje. Da er du på god vei. Hår har så utrolig mye å si på humør, og utseende. Og ikke minst KLIPP deg. Ikke spar på ødelagt hår / slitte tupper. 


Oppdatering på Feminin Fysikk
Jeg er nå på uke 3. Har gått ned 6kg. Ser stadig forandringer på kroppen, og er veldig motivert. Noen dager er harde. Våkner opp å "hater" at jeg "må" på trening, og spise det samme igjen. Men igjen når jeg går på vekta, eller måler meg så hjelper det veldig. Og det er kun meg selv jeg gjør dette for. Så dette skal jeg "lett" gjennomføre. Jeg valgte det hardeste programmet. Dette fordi jeg VEIT jeg tåler så mye mer enn jeg tror. For å komme dit man ønsker må man jobbe for det også. Det skal ikke være enkelt. Angrer ikke et sekund på at jeg kjøpte dette programmet. 

Skal også nevnes at jeg skeiet ut litt for mye den dagen jeg fikk skeie ut. Det angrer jeg veldig på. Da gikk jeg opp i vekt igjen, og brukte en hel uke på å gå det ned igjen. Så hadde jeg ikke skeia ut så mye den dagen hadde jeg nok gått ned enda mer nå. Men sånn er det. Man skal leve litt også. Da har jeg lært, og gjør det ikke igjen. For den følelsen jeg satt igjen med uka etter var IKKE morsom. Dette er 10 små uker i livet.. Da skal man stå på å! Belønning får man av å se kroppen blir bedre og bedre.

Skal du begynne på dette programmet, så ta det seriøst. Da får du de resultatene du ønsker også. Ikke begynn halvveis eller skei ut masse før du startet. Start i morgen, ikke start til neste uke. Jo kjappere du begynner jo nærmere er du "drømmekroppen"

5 kommentarer

Erle

24.04.2016 kl.20:45

Utrolig fint!!

Victoria Kirkerud

24.04.2016 kl.21:05

Erle: tusen takk :D

Monica

24.04.2016 kl.20:54

Jeg er bare SÅ imponert over hva dere frisører får til i dag, og man ser godt at du har talent for dette. - Rett og slett helt nydelig resultat. 😍

Ellers må du ha lykke til videre med slankingen! 👍

Driver med det samme selv, om ikke like

hardtslående.

Victoria Kirkerud

25.04.2016 kl.09:41

Monica: tusen takk :D Det var veldig hyggelig å høre :) Takk! gjør du?:) Har du sjekket ut feminin fysikk på facebook eller?:) Helt råe resultater!

Monica

25.04.2016 kl.13:14

Nei, det har jeg ikke. Skal sjekke ut. Takk. :)

Skriv en ny kommentar

Victoria Kirkerud

Victoria Kirkerud

26, Sarpsborg

26 år, og kommer fra Sarpsborg. Jeg er utdannet frisør, og brenner for yrket mitt. Denne bloggen vil handle om mitt liv. Kontakt : VictoriaKirkerud@Hotmail.com

Kategorier

Arkiv