hits

KOMMENDE BRUD I STOLEN

God kveld   

Merker at kvelden er da jeg liker best å skrive innlegg. Er mye jeg gjerne vil dele med dere. Men ikke alt jeg føler er nødvendig eller intreserer dere. Tenkte kjøre igang med en konk snart. Sommeren kommer snart å mange trenger fukt til håret sitt. Dette kan jeg hjelpe med. Eller kanskje jeg kan dele ut en FAST pakke :) Vi får se. Forresten så kjører Line konk/giveaway på sine facebook side nå! Sjekk den ut. 

På bilde under har jeg ordne mitt kjære søskenbarn. Hun skal gifte seg til lørdag!!!! Merka at jeg brukte lengre tid på å legge inn striper i dag, enn til vanlig. Det å få den æren av å farge/stripe ei rett før den store dagen er ubeskrivelig. Jeg blir så glad. Setter utrolig stor pris på det, å merker da hvor mye kunden stoler på meg. Her ser dere før og etter bilde. Hun ble super fornøyd. Har alleredre fått melding av henne om at hun er veldig fornøyd, og fått masse skryt. Madelen som hun skal gifte seg med var også super fornøyd, og sa hun aldri hadde sett hun så fin på håret før. Kjenner jeg blir så stolt! Det er så koselig å få slike tilbake meldinger. Setter også pris på å få kritikk etc. Det lærer man ofte veldig mye av. Man skal alltid bli bedre.


Hva syns du om resultatet? Deilig å "begynne" å legge grå tonene på hylla.

Det er så deilig følelse å si jeg selv er super fornøyd med resultatet! For hver eneste farge/stripe kunde bruker man hode som bare det. All teori etc. Vi frisører legger alt i arbeidet til hver kunde! Uten om de vi kan uten at og veit feks kun skal ha lik farge på etterveksten. Jeg elsker jobben min! Føler jeg utvikler meg mer og mer for hver dag.! Prøver å holde meg oppdatert på alt av mote og skjønnhet. Det er viktig å kunne tilby kunden alt, og være oppdatert. 

 

Én kommentar

lisarorvik

22.05.2016 kl.10:36

Ble kjempe fint :) (Ukens blogg konkurranse på min blogg nå, bli gjerne med)

Skriv en ny kommentar

Victoria Kirkerud

Victoria Kirkerud

26, Sarpsborg

26 år, og kommer fra Sarpsborg. Jeg er utdannet frisør, og brenner for yrket mitt. Denne bloggen vil handle om mitt liv. Kontakt : VictoriaKirkerud@Hotmail.com

Kategorier

Arkiv