Victoria

OPPSKRIFTEN PÅ ET SUNT OG GLANSFULT HÅR

 • Publisert: 11.07.2016, 14:28
 • Kategori: HÅR
 •  

  OPPSKRIFTEN PÅ LANGT HÅR FÅR DU HER 

  Det er faktisk mer "jobb" enn du tror å få et sunt og glansfult hår. Ja de lover deg det på reklamer ved bruk av en sjampo, og en balsam.. Men tenk deg hva som er i de? Om de SÅ raskt kan gi deg sunt og glansfult hår? Burde være en del silikon og olje da? Som legger seg uten på hårstråene, uten og reparere håret eller gjøre det sunt. Mange tenker ikke så langt. De ser bare håret ser blankt ut eller føles godt der og da. Men tenk hva alle disse fyllstoffene gjør med hår og hodebunnen ? 

  Mitt beste tips er å dra til frisøren å få av slitte, ødelagte tupper før du starten. En god klipp er en god start. Sjampo og balsam er det viktigste, dette bruker du hver gang du vasker håret. Kur håret 1 - 2 ganger i uken. Dette i forhold til hvor slitt, ødelagt, og glansløst hår du har. Du merker når du kan trappe ned med kuringen. Så da har vi allerede 3 produkter du trenger. Sjampo og balsam trenger ikke alltid være for det samme. Jeg anbefaler en sjampo som gir proteiner til håret. En balsam som gir godt med fukt til håret. Før du kurer håret må du gjerne bruke en rense sjampo. Denne får vasket hår og hodebunnen skikkelig og åpner håret litt mer. Så kurer du håret etterpå. Kuren kommer helt ann på hvilket problem du har med håret. Noen tåler en tung kur, mens andre må ha en light versjon. Husk å alltid avslutt med balsam etter hårkuren. Ikke omvendt.

  Etter dette tar du i pleie produkter som Redken One United, og Moroccanoil oljen. Har du slitt hår avbefaler jeg Redken Anti Snap, og moroccanoil oljen. Alt kommer ann på hvordan håret ditt er. Skal du
  føne håret, så bruk alltid varme beskyttende først. 

   


  Mine favoritter for tørt, slitt, glansløst hår:


  Redken Extreme Shampoo HER                             Redken All Soft Balsam HER

        

  Redken Frizz  Kur HER       Redken One United HER    Moroccanoil HER 

  Disse produktene bruker du hver gang du dusjer. Husk å vær tålmodig før du får resultat. Ikke vask håret for ofte. IKKE bikkje tørk håret - klem ut vannet pent. La kuren virke ut virketid. La også balsamen virke noen minutter før du skylder. Vær nøye når du vasket håret. 

  Innlegget inneholder annonselenker.

 • Publisert: 11.07.2016, 14:28
 • Kategori: HÅR
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits