hits

FRISK OPP HÅRET MED EN GLOSSSe på den store forandringen!! Kunden stripet opp håret masse, for å bli lys i sommer. Og etter som ALLE har gått lyse nå ville hun også prøve. Noe hun i senere tid ikke følte seg helt vell med. Hun ønsket et naturlig resultat, og en lyse brun farge. Dette er gjort i vasken, med en gloss. Er det ikke utrolig ? Her har jeg lagt inn en farge i bunnen, og 2 forskjellige i lengden. Påførte med en applikasjons flaske. Lot kunden ligge i vasken mens glossen virket. Virketiden er kun 20minutter. Håret får mer liv, og masse glans. Det beste av alt - den skader ikke. En gloss er heller ikke en permanent farge. Noe som er lurt å bruke om man feks er usikker på om man vil endre fargen. Den vaskes jo ut igjen, og man kan fint legge inn striper igjen uten at håret blir ødelagt. Noe det KAN bli om man farger det med en permanent mørk farge oppe på et blondt hår, og ønsker å bli lys igjen fordi man angret.

Om du ønsker å freshe opp fargen din, eller gå litt mørkere anbefaler jeg deg å dra til frisøren å ta en gloss. Det går raskt, og koster ikke skjorta. Resultatet blir glansfult, og naturlig!! Fargen sklir gradvis ut, og du får ingen hard ettervekst. 

 

Én kommentar

martinejaren

04.08.2016 kl.22:28

Så smart, og fint!

Ha en fin kveld:)

Skriv en ny kommentar

Victoria Kirkerud

Victoria Kirkerud

26, Sarpsborg

26 år, og kommer fra Sarpsborg. Jeg er utdannet frisør, og brenner for yrket mitt. Denne bloggen vil handle om mitt liv. Kontakt : VictoriaKirkerud@Hotmail.com

Kategorier

Arkiv