hits

FØR OG ETTER BILDER AV MINE KUNDER


 

5 kommentarer

Ine Christina

18.09.2016 kl.19:15

Hei.

Jeg farget håret mitt som vanlig, men prøvde en ny type fordi jeg ikke fant den jeg pleier å bruke. Bildet på esken var sånn ca som det på den vanlige esken min. Nå har jeg endt opp med helt hvite røtter og sånn tissegul-aktig i resten. er det mulig å fikse dette med lillasjampo, eller må jeg farge det med en mørkere askeblond?

Håret mitt er vanligvis sånn som det nest øverste bildet i dette innlegget, og min opprinnelige hårfarge er sånn som utveksten i det nederste bildet.

Jeg hadde en god del utvekst, kanskje 10-15 cm, så det ser ganske så katastofalt ut :P

Victoria Kirkerud

19.09.2016 kl.00:00

Ine Christina: Hei :D Sendt meg et bilde/link til bilde av hvordan du ønsker at håret ditt skal se ut :)
Det en lillasjampo vil gjøre er å gjøre håret ditt kaldere, og dempe det LITT. Men det vil ikke jevne ut at det er lysere i bunnen. Det vil bare bli mer sølv/lilla der. Jeg ville gått over med en glansvask feks. Lettere å veilede deg om jeg ser hvordan du ønsker å bli.

Ine Christina

18.09.2016 kl.19:30

Hei,

Vet ikke om du fikk det forrige spørsmålet mitt, men håret mitt ser ca sånn ut

http://sunnivapollestadhaugland.blogg.no/1384857502_slik_blir_du_kvitt_gu.html

bare mye mer hvitt, nesten ikke gult. Bør jeg bruke lilla eller sølvsjampo? Hun her brukte sølvsjampo.

Eller skal jeg heller bare farge det i en mørkere farge?

Kanskje sånn som dette?

http://www.vita.no/natural-easy-542-medium-askeblond?esv_medium=SEA_Shopping&esv_source=Google&esv_campaign=5.Shopping-Brands&gclid=CKXoxcu4mc8CFeLOcgod0RcDyg

Ine Christina

19.09.2016 kl.06:28

Jeg vil helst at håret skal ha ca samme farge som den lyse delen av det nest øverste bildet i dette innlegget, etter av fargen har blitt kaldere :)

Ine Christina

19.09.2016 kl.11:33

Hei igjen,

Nå har jeg vært på Vita, og når hun så håret mitt, sa hun at det beste var å ta en litt mørkere farge i for å få pigmenter tilbake i håret, og heller velge en litt mørkere bleking etterpå :) Nå ser jeg i hvert fall normal ut.

Herlighet, så fælt det var før jeg farget det :P Fra nå av skal jeg se på baksiden av pakken før jeg bleker det igjen. Jeg så bare på forsiden og likte fargen på bildet. Når jeg endte opp med helt hvitt hår med et tissegult skjær i det, litt som når hunder tisser på snø, leste jeg nøyere på pakken og der sto det at den farger 8 nyanser lysere. Ikke at jeg har noe forhold til disse nyansene. Når jeg så bak på pakken, så jeg at alle før-fargene var mye mørkere enn min

Skriv en ny kommentar

Victoria Kirkerud

Victoria Kirkerud

26, Sarpsborg

26 år, og kommer fra Sarpsborg. Jeg er utdannet frisør, og brenner for yrket mitt. Denne bloggen vil handle om mitt liv. Kontakt : VictoriaKirkerud@Hotmail.com

Kategorier

Arkiv