hits

PAKKEKALENDER TIL KJÆRESTEN

Overrask kjæresten med en pakkekalender! 

Hva er vell mer koselig enn å våkne opp til en pakke kaldender ? Det gir meg skikkelig julestemning. Det er utrolig koselig å gi, og få en pakke kalender. Prisen på kalenderen kan man velge selv. Ifjor lagde jeg en kalender til min samboer, og hang den opp i gardinstangen i stuen. Han syns det var utrolig koselig, og han sto å klippa ned pakka med rikitig tall på hver morgen før jobb. Hehe. Jeg var så heldig å fikk pakkekalender av han jeg også. 

 


Voks er alltid en slager! Spesielt renati. Den passer til ALLE. Hver jul har de fleste dette tilbudet. Del de opp å ha de som to gaver.

Skrapelodd kalender (gis i første pakke)
Sjokolade
Godteri
Flax lodd / Lotto lapp / Tipping
Kino billetter
Bok
Kryssord blad
Andre magasiner 
Boxer
Leppomade (Carmex)
Dagkrem / body lotion / deo
Tannbørste / tannkrem / Munnskyll
Dove summer glo body lotion 
Time til fixe bryn eller skjegg
Forskjellig øl
Tv spill / film  
Kort eller yatzy 
Bowling / Biljard / shuffleboard etc
Sokker
Handsker / lue / skjerf
"Gavekort" på personlige tjenester 
Trenings tilbehør
Billetter til julekosert, eller badeland(!?)

Husk at du selv velger pris. Du trenger ikke kjøpe den dyreste boka, eller lua. Man kan finne mye fint om man leter. Har man mye å ruttemed kan man legge til litt dyrere gaver også. F.eks konsert billett, middag på resturant, frisørtime, hudpleie etc.


Syns du det blir litt mye? Da kan du lage en advent kalender :) Eller du kan dra på polet/matbutikk å lage en øl kalender. Da setter du 24 øl (gjerne en mix) i en kasse, og pakker inn ølen. Eller putter sølvfolie og bånd rundt. Skriver på tall. 

Håper dette hjalp deg litt. Eller ga deg inspoo!! ( noe jeg tydeligvis liker å gi deg ) haha :)

Til uken skal jeg ut å begynne å handle inn til kalender og julegaver. Er så deilig å bli litt tidelig ferdig og kose meg med å pakke inn å gjøre klart. Hater når alt skjer i siste lita, og jeg må brå pakke inn på julaften.. Det skjedde ifjor. Huff... Da løp jeg rundt som en gærning på julaften å lette etter julegaver. Tiden går ALT for fort.. Så begynn til uken du også! Om du ikke har begynt alt :D 

#Pakkekalender #Julen #Julaften #Advent #kalender #kjæreste #tips
 

2 kommentarer

Victoria Larsen

12.11.2016 kl.17:33

Gode tips!

Victoria Kirkerud

12.11.2016 kl.21:55

Victoria Larsen: :)

Skriv en ny kommentar

Victoria Kirkerud

Victoria Kirkerud

26, Sarpsborg

26 år, og kommer fra Sarpsborg. Jeg er utdannet frisør, og brenner for yrket mitt. Denne bloggen vil handle om mitt liv. Kontakt : VictoriaKirkerud@Hotmail.com

Kategorier

Arkiv