hits

LEKRE NEGLER TIL JULEBORD SESSONGEN

Sponset behandlingHAR DU HUSKET Å BOOKE NEGLTIME FØR JUL/NYTTÅR?


Som du sikker vet, har jeg gått på FF programmet igjen. Les mer FF i tidligere innlegg HER
Denne gangen var jeg ikke like motivert, og skeia ut for mye. Så da droppa jeg heller ut, og prøvde å spise greit, å trene masse. Jeg har fortsatt 4kg jeg må ned. I det siste har jeg gått mye opp og ned, noe som har gjort meg sykt forvirra, å på kanten til å gi opp. Nå har jeg begynt på en hard diett igjen. Denne er bare over en liten tid, i håp om å gå ned de 4 siste kiloene. Så nå får vi se da. 

I peridoer som nå syns jeg er det veldig viktig å ta vare på seg selv. Pleie kropp og sjel. Man føler seg så mye freshere, elegant, og mer feminin med bl.annet negler og vipper. Slike "belønninger" er viktig å unne seg. Det hjelper meg masse på selvtilliten. Nå har jeg pene hender uansett. Trenger hverken en ring, klokke eller armbånd. 

Har også satt på meg vipper idag. Det kommer i neste innlegg da jeg må få tatt bedre bilde, så dere får se hvor flotte de er. Jeg er så utrolig fornøyd med både negler og vipper. Selvtilliten øker, og man bruker myyyye mindre tid på badet om morgenen. Ikke minst så føler man seg mye mer fresh på trening :D 

Denne gangen hadde jeg på neglene i 4uker, før jeg tok etterfyll. Jeg hadde fint klart meg enda en uke før jeg fylte på. Hadde ingen løft, eller negler som hadde løsna. Det sier mye om hvor god jobb Line gjør. Hun er så dyktig, god og snill. Jeg anbefaler alle mine lesere å dra til henne. Hun holder som sagt til i Fredrikstad. Hva syns du om mine nye negler ?


Line driver Beauty for you. Hun utfører også vippeextensions,arkyl negler, figurforming,makeup, voksing etc. Så jeg anbefaler dere virkerlig å besøke siden hennes på facebook for mer informasjon, og bilder. Hun er også på instagram <-  Husk at november, og spesielt desember er veldig travle måneder for de fleste skjønnhets salonger, så bestill din time NÅ! :) 


For timebestilling ring/sms: 47800797
 

4 kommentarer

Simona Lovise Haugsdal

18.11.2016 kl.22:08

Så fint!

Victoria Kirkerud

18.11.2016 kl.22:30

Simona Lovise Haugsdal: tusen takk :)

Bitte-Louise

13.12.2016 kl.08:48

De var veldig nydelig

Victoria Kirkerud

03.01.2017 kl.00:26

Bitte-Louise: takk :)

Skriv en ny kommentar

Victoria Kirkerud

Victoria Kirkerud

26, Sarpsborg

26 år, og kommer fra Sarpsborg. Jeg er utdannet frisør, og brenner for yrket mitt. Denne bloggen vil handle om mitt liv. Kontakt : VictoriaKirkerud@Hotmail.com

Kategorier

Arkiv