hits

ÅRETS FØRSTE TRENING

Wow.. Det er 2 januar allerede. Tiden går så utrolig fort. Føler ikke det er lenge siden jeg telte ned dagen til desember. Jeg begynner 2017 med en treningøkt. Altså jeg begynner 2017 idag jeg. Igår hadde vi siste fridag, og den bestemte vi oss for å nyte. Så vi lå på sofaen nesten hele dagen, så film og bestilte oss pizza med masse hvitløks dressing. Fy det var så godt det. Men nå er det tilbake til hverdagen, og få inn litt rutiner. 

Treningsprogrammet jeg bruker er det jeg har på Feminin Fysikk kontoen min. Maten er jeg litt usikker på, om jeg skal følge dietten der, eller om jeg skal spise sunt, med en del inspo fra FF. Enn så lenge har jeg fult dietten idag. Grunnen til at jeg ikke følger dietten helt er fordi jeg ikke har 10uker som jeg kan gå på den. Sist gikk jeg 8 uker, og gikk ned 10kg. Ikke sikkert jeg har 8uker jeg får gått på den engang. Kanskje jeg har 6uker. Så jeg får gjøre mitt beste. 

Har bestemt meg for å trene 6 ganger i uken. 5 styrke økter og 1-2 harde cardio økter. 


Igår var jeg så lur, så jeg la klar treningsklærne mine så det skulle være enklere å stå opp å komme seg på treningen. Klokken er nå 14:12, og jeg sitter enda å gjør alt annet enn å få rompa på trening. 

Før jeg går ned på Sats, så lurer jeg på om noen av dere har trent med bånd/strikker? Veit Bootybuilder har noen også er det noen fra Levity. Har aldri prøvd før, men syns det ser gøy, og ikke minst hardt ut. 

#
motivert #trening #kosthold #helse #skjønnhet #nyttår #2017 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Victoria Kirkerud

Victoria Kirkerud

26, Sarpsborg

26 år, og kommer fra Sarpsborg. Jeg er utdannet frisør, og brenner for yrket mitt. Denne bloggen vil handle om mitt liv. Kontakt : VictoriaKirkerud@Hotmail.com

Kategorier

Arkiv