hits

KARDASHIAN DEKSELET

De fleste har nok sett på KUWTK, eller på instagram kontoene til Kardashian jentene at de har et magisk deksel med lys. Dekselet hjelper deg til å få bedre selfier..

Jeg ønsket meg dette dekselet sekundet jeg så Kim Kardashian bruke dette. Har kun funnet det på utenlandske nettsider. Valgte å ønske meg dette dekselet til jul, og jeg var så heldig å få det.Dekselet kan virke litt stort, og se veldig stort ut. Den følelsen hadde jeg de første 5 minuttene når jeg hadde det på. Så tenkte jeg ikke noe mer over det.

Dekselet heter Lumee two! Det koster 599,- på Expert. Der finnes det i hvit, eller rosa som jeg har. Lumee two er slimmere enn den første versjonen. Knappen bak på dekselet er der du styrer lyset. Lyset er justerbart, så du må ikke alltid ha på det sterkeste. Du får skarpe klar bilde selv i mørke rom. Dekselet er genialt å bruke når du skal ha på FaceTime!

Jeg bruker kun dekselet når jeg veit jeg skal noe spesielt eller kommer til å få bruk for det. Vanlig vis bruker jeg Richmond & Finch dekselet jeg har fortalt dere om før :)

Brå tok bilde med og uten lys på dekselet før jeg løp på trening istad! Ser dere hvor stoooor forskjellen er ? Love it!!

#iphone7 #lumee #kardashian #jenner #lumeecase #lumeedeksel #inspo

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Victoria Kirkerud

Victoria Kirkerud

26, Sarpsborg

26 år, og kommer fra Sarpsborg. Jeg er utdannet frisør, og brenner for yrket mitt. Denne bloggen vil handle om mitt liv. Kontakt : VictoriaKirkerud@Hotmail.com

Kategorier

Arkiv