hits

TILBAKE PÅ DIETT

 

God morgen :)

Så utrolig digg å være tilbake i rutiner, og ikke minst på diett. Merker allerede at kroppen endrer seg. Er kun på min andre dag, men føler det kommer til å gå bra. Har riktig innstilling, og er veldig positiv. Dietten min nå er litt etter inspo fra FF, TJL, og diverse jeg fanger opp på insta etc. Det ligger så utrolig mye bra tips der til sunn og riktig diett mat. Nøkkelen til å fullføre er PLANLEGGING og viljestyrke så klart! Kroppen orker mye mer enn du tror. 

Var så glad og gira når jeg la meg igår. Rett og slett fordi jeg var drit fornøyd med dagen. Hvordan jeg hadde brukten, treningen og maten. Idag våknet jeg av meg selv klokken 07:05. Jeg var dødstrøtt, men gledet meg til å trene. Så jeg sto opp slang på meg klær, og gikk tur med bikkja. Kom inn lagde frokost, spiste og hadde god tid. Herregud så digg det er å ha god tid! Så gikk jeg til treningen. Brukte det som oppvarming. Trente styrke, for så cardio. Nå sitter jeg her å spiser speltlompe "enchiladas". Hadde det til middag igår. Lagde noen extra som jeg lett varmer opp i micro. Det smaker helt sykt digg!!

Maten til senere idag er ferdig i bokser i kjøleskapet. Dette gjør det lettere til å spise riktig og ofte nok. Man slipper å tenke. Så jeg tar med meg 2 matbokser med mat på jobben idag. Itillegg har jeg med en flaske vann. Det hjelper meg til å få i meg nok vann. 

Dette året har starta så sykt bra, og jeg er godt fornøyd med meg selv. Imorgen har jeg fri, og da er det extra digg å trene. Få brukt kroppen skikkelig.

2 kommentarer

Lisa Malene

03.01.2017 kl.11:19

Trening slik på morgenkvisten, respekt! Nå ble jeg skikkelig motivert til å legge meg tidlig i dag og få en god start på dagen i morgen, med god tid til en sunn frokost og lage med en næringsrik lunsj å ha med på jobb! Ønsker deg et godt år, ser ut som du er godt på vei allerede. :)

Victoria Kirkerud

03.01.2017 kl.14:18

Lisa Malene: Jaa det er gull verdt! Føler meg så fresh og bra på jobben nå også :D Da håper jeg du lager klar mat og kommer deg tidelig på trening imorgen :D takk det samme :):)

Skriv en ny kommentar

Victoria Kirkerud

Victoria Kirkerud

26, Sarpsborg

26 år, og kommer fra Sarpsborg. Jeg er utdannet frisør, og brenner for yrket mitt. Denne bloggen vil handle om mitt liv. Kontakt : VictoriaKirkerud@Hotmail.com

Kategorier

Arkiv