hits

DENNE MAGISKE KLUTEN MÅ DU HA

 

 
 

JEPP! Denne magiske kluten MÅ du ha om du bruker sminke. Leste tilfeldig om denne på nettet for noen dager siden. Ble ganske overrasket over hvor god omtale den hadde fått, og hvor magisk den skulle være. Jeg sminker meg HVER dag (nesten). Sminke fjerner er noe jeg syns er skikkelig dritt. Finner aldri en som er god nok, og føler jeg må bruke 100år på å ta av sminken. Var en tur på H&M for å kjøpe Real Techniques sminke koster. Prøver å finne prisen på en kost, da jeg ser denne rosa kluten. Den har jeg sett før(!?) JA det er jo den magiske kluten..... Som skal ta av sminken med bare vann... haha tenkte jeg. Selvfølgelig måtte jeg ta med meg denne også, selvom jeg var veldig negativ til den. 

Da jeg kom hjem, tok jeg med meg kluten å gikk i dusjen. Mens balsammen virket, lot jeg vannet renne i ansiktet. Jeg fuktet kluten, og begynte å gni meg i ansiktet med den. Jaja hva faen har jeg kjøpt meg nå tenkte jeg. Gnidde kluten pent i øya å kjente maskaraen løsne. Nei nå har jeg gnidd nok. Jeg lukker opp dusj døra å ser meg i speilet. WHAT!? sier jeg mens jeg ser meg i speilet. Jeg rister på hodet å må se igjen. Denne MAGISKE kluten hadde fjernet ALL sminken min. Huden var helt ren, det var ikke en eneste sminke rest igjen. Herregud så digg! Ikke blir man fet i huden etterpå eller noe. 

Har brukt denne kluten hver dag nå å er så sykt fornøyd! For å rense den slenger du den i vaskemaskin på 40grader. Det er så deilig å ikke tenke på å kjøpe sminkefjerner på lenge. Slippe å bruke de ekle sminke våtserviettene. Hørt at våtserviettene skal man max bruke en uke. Selv opplever jeg å få uren hud av våtserivett sminkefjerner.

Kluten koster 199,- å er verdt hver eneste krone!!

 

2 kommentarer

FitnessVibeQueen

06.01.2017 kl.22:40

Har hatt lyst på denne en stund! :)

Victoria Kirkerud

06.01.2017 kl.23:09

FitnessVibeQueen: Den er utrolig bra :)

Skriv en ny kommentar

Victoria Kirkerud

Victoria Kirkerud

26, Sarpsborg

26 år, og kommer fra Sarpsborg. Jeg er utdannet frisør, og brenner for yrket mitt. Denne bloggen vil handle om mitt liv. Kontakt : VictoriaKirkerud@Hotmail.com

Kategorier

Arkiv