hits

DEN BESTE FUKTIGHETS KREMEN JEG HAR PRØVDLa meg si det sånn, jeg veit ikke om jeg har tørr eller fet hud. Har spurt utallige hudpleiere men får aldri et ordentlig svar. Jeg har prøvd det meste av hudpleie serier, og produkter. Profesjonelle og daglig vare produkter. Min siste favoritt var beaute pacifique matte oil free dagkrem. Følte den ble fort tom, og at den etterhvert ikke hjalp så mye. Mulig huden forandrer seg med tiden også. Så gikk jeg over til en fra Garnier. Den skulle gi masse fukt, men jeg følte den tørket ut huden min. Huden begynte også å klø. Konsistensen på den var tynn, og virket "billig" kontra "ordentlig" hudpleie kremer som Decleor etc. 

Decleor Hydra Floral
Dette er første gang jeg prøver denne. Har kun brukt den i 3uker så kan vell egentlig ikke vurdere den 110%. 
Kremen har en mild lukt, og konsistensen er kompakt men også lett. Kremen smelter raskt inn i huden. Du kjenner at huden suger den til seg, så den ligger ikke som et belegg uten på. Jeg blir heller ikke fet i huden utover dagen av denne kremen. 

Hadde jeg vist hvordan hudtype jeg hadde, hadde det vært mye lettere å finne en riktig krem. Det værste jeg veit er å prøve 100 forskjellige ting før jeg blir fornøyd. Enn så lenge er dette min favoritt, å ENDELIG veit jeg hvem krem jeg skal kjøpe når denne er tom :) 

#tips #hudpleie #decleor #skjønnhet #hud #sminke

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Victoria Kirkerud

Victoria Kirkerud

26, Sarpsborg

26 år, og kommer fra Sarpsborg. Jeg er utdannet frisør, og brenner for yrket mitt. Denne bloggen vil handle om mitt liv. Kontakt : VictoriaKirkerud@Hotmail.com

Kategorier

Arkiv