hits

LITEN OPPDATERINGDet har vært litt stille fra meg i det siste. Jeg har fokusert MYE på trening og kosthold. Rett og slett vært litt egoistisk når det har gjeldt å prioritere treningen. For meg så har det vært gull. Kroppen min er på sitt beste. Jeg begynner å bli mer fornøyd med kroppen, selvom jeg fortsatt har mer å gå ned. Jeg har fått tatt den operasjon jeg snakket om tidligere. Så de siste ukene har jeg bare ligget på sofaen, eller vært korte turer på butikken. 14Mars er jeg mest sannsylnig tilbake i jobb 100%. Det gleder jeg meg veldig til. Ta tilbake livet, jobbe normalt, og få rutiner. Nå er ALT kaos. Jeg HATER å gå hjemme 100%. Dagene og livet bare fly avgårde. Jeg er våken halve natta, og sover halve dagen. Orker ikke ordne meg, er så vidt jeg går på butikken.

Når jeg kan trene igjen skal jeg begynne på feminin fysikk. Prøvde meg på det for 2 gang nå før jul, men jeg fikk det ikke til. Jeg var ikke motivert nok. Og tenkte litt sånn " jeg skal begynne på FF igjen MEN jeg kan gjøre litt som jeg vil. Spise litt andre sunne ting isteden og bytt ut litt". Da kan jeg bare si med engang NEI. Det går ikke. Skal man gå på diett, og trening program MÅ man følge det til punkt og prikke. Begynner man å slurve litt, så kan man bare gi opp. Den 27Mars, har jeg satt av DIET START i kalenderen. Da kjører jeg på med 10 nye uker med Feminin Fysikk. Denne gangen skal jeg gjøre det skikkelig. Jeg er veldig motivert til det nå, og gleder meg. Da går jeg inn i min egen "verden", og blir egoistisk. Jeg gjør dette kun for meg, og jeg trenger det. Da blir det til at jeg dropper en del event og vorse. Det er så sykt verdt det når de 10 ukene er over. Mestringsfølelsen du har da, og har etter hver uke du fullfører er gull verdt.

Uansett, jeg liker ikke åpne meg for mye eller dele for mye. Derfor deler jeg mest hår, og tips. Så nå føler jeg meg litt "gæærn" haha. Jeg la ut et bilde engang på facebook da jeg for første gang i livet hadde tatt fillers i leppene. Han ene i familien satt ned foten. Han sa klart ifra at sånt holdt man for seg selv. Det er jo sant, men jeg var sååå stolt å ville vise det til alle. Det er en del år siden altså.. Da får man litt sånn stuck i kroppen. Etter det har jeg fått litt noia for å poste ting, spesielt enkelte bilder på insta osv. 

Her har dere hvertfall en liten oppdatering på livet mitt, og hva som skjer :) Noen andre som går på, eller skal stare med Feminin fysikk?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Victoria Kirkerud

Victoria Kirkerud

26, Sarpsborg

26 år, og kommer fra Sarpsborg. Jeg er utdannet frisør, og brenner for yrket mitt. Denne bloggen vil handle om mitt liv. Kontakt : VictoriaKirkerud@Hotmail.com

Kategorier

Arkiv