hits

NATURLIG OMBRE MED EGEN ETTERVEKST

God kveld :)

Jeg har mange kunder som ønsker en blond ombre/balayge. De ønsker da ha sin egen ettervekst som bunnfarge. Mange har farget håret og trenger å få grodd ut en ettervekst, eller lysne seg masse, også la sin naturlige ettervekst komme. Her har kunden gått ca 1år uten å farge håret. Synd jeg ikke har no før bilde. 

Her har jeg lagt noen folier på topplokket og ned til ørene. Hun har sin egen farge fra halve bakhode, og ned til nakken. Foliene på toppen la jeg for å jevne overgangen fra hennes naturlige mørke blonde farge, til det blekede hun hadde i lengden. Deretter vasket jeg igjennom håret, og tok i en minicolor ( Redken Shades). Denne lot jeg sitte i 20minutter før jeg skyllet håret. Ved å bruke en minicolor kan du jevne ut hår fargen, korrigere, og tilsette masse glans. Bleker man håret, er det ofte pent å bruke en mini color eller farge over etterpå for å få en mer glamorøs look.  

2 kommentarer

20.03.2017 kl.21:52

Det var kjempefint!

Victoria Kirkerud

20.03.2017 kl.21:53

Anonym: Tusen takk :D

Skriv en ny kommentar

Victoria Kirkerud

Victoria Kirkerud

26, Sarpsborg

26 år, og kommer fra Sarpsborg. Jeg er utdannet frisør, og brenner for yrket mitt. Denne bloggen vil handle om mitt liv. Kontakt : VictoriaKirkerud@Hotmail.com

Kategorier

Arkiv