hits

JEG ER TILBAKE PÅ JOBB 100%, OG JEG ELSKER DET!

God kveld :) 

Jeg er som sagt tilbake på jobb 100%. Dagene har gått så fort, og ikke minst lett. Føler jeg har mye mer engeri, og at dagene er mye mer givende. Dagene virker faktisk lengre også.. Det er jo egentlig litt rart. Leiligheten ser bedre ut enn noen gang også. Jeg har mye mer energi, og jeg er utslitt på kvelden å får sove. Herregud, det er helt magisk. 

Nå er det bare en uke til jeg skal på diett også. Veldig spent på hvordan jeg vil takle det. Da er det 10uker på diett, og treningsplan. Da skal jeg trene styrke 5 dager i uken, pluss cardio. Sist jeg gikk på dette gikk jeg ned 10kg på 8 uker. Jeg fikk ikke gått ferdig 10uker pga jeg reise til Thailand. Kjøpte programmet akkurat litt for seint. Så nå skal jeg begynne på det i god tid, så jeg ikke må stresse før noe. Jeg har tatt ferien min seint i år. 

Uansett, jeg har det veldig bra om dagen. Det er så deilig å komme tilbake i rutiner. "Ingen" har godt av å gå hjemme. Hvertfall ikke over tid, og 100%. Det er jo så lett å komme i en ond sirkel. Det veit jeg ALT om... Jeg var veldig usikker på å begynne å jobbe 100% igjen, men det er det BESTE valget jeg har tatt. Hadde egentlig tenkt å bare legge til en dag extra i uken. Det ville vel kanskje bare vært å utsatt livet. Så nå er jeg back on track som dem sier :D

Jeg er forresten like hekta på fletter!! Jeg syns det er dødsfett. MEN jeg sliter nå med å vite hvordan hår farge jeg bør ha... Hvorfor er det så lett på kunder, men ikke seg selv? .... Tips? Jeg har egentlig hatt veldig lyst på hvit med lyse rosa skjær.. 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Victoria Kirkerud

Victoria Kirkerud

26, Sarpsborg

26 år, og kommer fra Sarpsborg. Jeg er utdannet frisør, og brenner for yrket mitt. Denne bloggen vil handle om mitt liv. Kontakt : VictoriaKirkerud@Hotmail.com

Kategorier

Arkiv