hits

STARTER DAGEN INNOM TIGHTS.NOAltså.. Herreguuud jeg elsker sjokolademelk. På mandag begynner jeg på diett, så da blir det ikke fler slike frokoster på en stund. Btw har du smakt disse Kornmo knekkebrødene? De er utrolig gode på smak, scorer bra på tester, og sunnhets skalaen. 

Jeg trenger en del nytt før jeg skal begynne på diett, så da sitter jeg her å slenger ting i kurven på tights.no. Tror faktisk alle tightsene min har fått hull, eller blitt veldig slitt. Alle gensere, tskjorter, og sports bher er blitt for store. Pga operasjon har jeg ikke fått trene på 6uker, så jeg passet på før jeg opererte at jeg fikk brukt opp det jeg hadde av pwo, bca osv. Så nå trenger jeg alt det nytt også. Har man alt man trenger og litt til så blir man mye mer motivert til å komme igang. Det gjør hvertfall jeg. 

Jeg skal "kun" gå 10 uker på diett. Vi har nå startet opp et lite team som gjør dette sammen. Da kan vi motivere hverandre, og tipse hverandre. Kjenner jeg gru/gleder meg. Tenker liksom nå hver dag før diett start " åh nei den her får jeg ikke spist før om 10uker. Nå må jeg kjappe meg å spise alt jeg skal før dietten, så jeg ikke savner det så fort." Det er egentlig veldig feil.. Sånn som denne uken har jeg spist, baktpotet, tandori, innbakt kylling og ris, og bacon pølse... Jeg kommer jo til å gå opp 2kg før jeg starter. Enn at jeg hadde vært veldig flink før jeg startet. Jeg begynner faktisk å bli lei av fast food osv. Har tatt av litt for mye i det siste si. 

 

3 kommentarer

elisebr

23.03.2017 kl.11:08

Så godt det så ut! :)

Victoria Larsen

23.03.2017 kl.11:20

Åh, jeg elsker de knekkebrødene! :D

Victoria Kirkerud

23.03.2017 kl.11:33

Victoria Larsen: jeg ååå!! :D

Skriv en ny kommentar

Victoria Kirkerud

Victoria Kirkerud

26, Sarpsborg

26 år, og kommer fra Sarpsborg. Jeg er utdannet frisør, og brenner for yrket mitt. Denne bloggen vil handle om mitt liv. Kontakt : VictoriaKirkerud@Hotmail.com

Kategorier

Arkiv