hits

30-ÅRSLAGAltså!? Se på hun da? Så utrolig vakker, og lykkelig på dagen sin :) Jeg fikk æren av å farge, og fixe håret hennes. Itillegg er det jeg som har sminket hun. Jeg elsker å holde på med sånt. Spesielt når man får gjøre alt på en gang. Håret hennes fixet jeg på jobben, så kom hun hjem til meg før vi dro til lokalet å ordna ferdig. 


Se på oss da, haha nesten kledd oss helt likt. Godt jeg ikke hadde krøllet håret si. Heidi, moren til Madeleine var så lur å hadde fått klistret på Maddes egen etikett! Kreativt, og sykt artig påfunn. Godt tips om man skal ha fest, eller gi bort som gave.Rart å tenke på at dette er den siste festen på 10uker. Jeg hadde det så utrolig bra i går. Synd at kvelden gikk så fort. Kan ikke huske sist jeg koste meg sånn. ALT var helt perfekt. Lenge siden jeg har følt det sånn, jeg var lykkelig. Den følelser er det lenge siden jeg har kjent på. Nå får jeg leve på den kvelden en stund. Møtte utrolig mange koselige mennesker igår. Tok også en tur på byen etter festen. Så jeg er greit sliten i dag. haha. Skulle egentlig food preppe mat for 3 dager i dag. Det gikk dårlig. Så nå driver maten å stekes, mens jeg sitter her å oppdaterer dere om gårsdagen. 

Nå skal jeg gjøre klar gym baggen. Jeg har ikke trent på 6uker, så det blir veldig spennende å se hvordan det går i morgen. Er jeg egentlig helt klar?

Én kommentar

Bitte-Louise

28.03.2017 kl.18:16

Utrolig nydelig blogg :)

Skriv en ny kommentar

Victoria Kirkerud

Victoria Kirkerud

26, Sarpsborg

26 år, og kommer fra Sarpsborg. Jeg er utdannet frisør, og brenner for yrket mitt. Denne bloggen vil handle om mitt liv. Kontakt : VictoriaKirkerud@Hotmail.com

Kategorier

Arkiv