hits

MINE FAVORITT HÅRFARGER DENNE SOMMEREN

Er du sånn som meg? Som aldri blir lei ombre/balayage? Det er kun fantasien som stopper deg. Her har jeg brukt forskjellige teknikker. Vi har lysnet masse, for så å gå over med en farge etterpå. Denne kunden har virkelig drømme håret! Det er så tykt, og lett å jobbe med. Jeg drømmer om å få en slik ombre selv en dag!! Det er målet mitt!

Jeg ELSKER som sagt ombre, MEN se på hun her da!? Så jevn og klar farge. Det er min favoritt nr 2. Hadde jeg kledd å være så lys, skulle jeg gjort det med engang. Her har kunden også vært tøff å klippet masse!! Om håret ditt er så slitt som du ser på bilde til venstre, KLIPP det! Du vil få så mye tykkere å bedre hår. Det er mye flottere med kort sunt hår, enn lang ødelagt hår. Her har jeg bleket ned hele håret, for så å gå over med en gloss i vasken. Bleking er sterkt, så vær helt sikker før du helbleker håret, så det ikke knekker av. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Victoria Kirkerud

Victoria Kirkerud

26, Sarpsborg

26 år, og kommer fra Sarpsborg. Jeg er utdannet frisør, og brenner for yrket mitt. Denne bloggen vil handle om mitt liv. Kontakt : VictoriaKirkerud@Hotmail.com

Kategorier

Arkiv