hits

SLIK HOLDER DU HÅRET KALDTDet er ikke til å legge skjul på at en kald farge må opprett holdes, og det er jobb. Det finnes flere alternativer til å holde håret kaldt.
Det viktigste er at håret ditt er lyst nok. Er det ikke bleket lyst nok vil det gule / oransje ikke forsvinne. Du vil da ikke få det jevnt.Mine beste tips: 

Vask håret med lilla eller blå sjampo 1 - 2 ganger i uken. 

Vask håret med rense sjampo, klem ut vann, påfør lilla sjampo. La det virke.

Påfør lilla eller blå sjampo i tørt hår. La det virke. Du lærer fort hvor mye håret ditt tåler av virketid. Ta det litt etter litt.

Vask håret med sjampo, klem ut alt vann med håndkle, og påfør Cutrin Silver Treatmen. Dette er en slags hårkur med blått i, som gjør håret kaldt.

Du kan fint sitte med lilla sjampo i håret i 40minutter. Blir det lilla / blå skjær i håret når du tørker det, bruk rettetang. Det drar ofte ut det kalde, å gjør håret mer gult igjen. Det blir også fort vasket ut, så det er ingen krise. Påfør evt rense sjampo i tørt hår for å fjerne pigmentene.


Jeg anbefaler deg å gå til frisører hver 4 - 6 uke for å ta en glossing.
Dette er da en minicolor som demper det gule. Du kan velge selv hvor kaldt du ønsker at håret skal bli. For å få det så kaldt og rent/klart som mulig er det viktig at håret ditt er bleket så hvit som mulig.

Anbefaler alle blonde kunder å bruke en lilla sjampo en gang i uken for å holde det i sjakk. Alt fra røyk, sol til eksos etc setter gulfarge i håret. T.o.m rørene i dusjen justerer blondfargen på håret ditt. Mye kobber i røra gir gulskjær, mye jern i røra gir grønnskjær. Klorvann gir også blondt hår grønnskjær. Så skal du til syden, ta med deg en rense sjampo, eller lilla sjampo og hårkur.

#Hårtips #haircare #blondehair #frisør #kaldthår #silverhair #iceblonde

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Victoria Kirkerud

Victoria Kirkerud

26, Sarpsborg

26 år, og kommer fra Sarpsborg. Jeg er utdannet frisør, og brenner for yrket mitt. Denne bloggen vil handle om mitt liv. Kontakt : VictoriaKirkerud@Hotmail.com

Kategorier

Arkiv