hits

REDKEN KURS

Som frisør blir man aldri helt utlært!! Vi lærer noe nytt hele tiden. Det er så utrolig spennende og givende med jobben. Det kommer stadig nye teknikker, og trender! Jeg elsker å holde meg oppdatert, å suger til meg all info, og den siste trend!! Det er ikke alt jeg bruker selv, men jeg syns det er spennende å få med meg. Idag kunne vi velge selv hva vi ville gjøre. Jeg valgte en modell med grått hår. Hun hadde spart etterveksten i 6mnd, for å se om hun ville gro ut alt å bli hel grå. Hun fant fort ut at hun ønsket å fjerne sin naturlige farge, å få mer glass og litt mer dybde. 

Her har vi lagt inn 1cm ettervekst kun for å få en liten skygge. Deretter har vi lagt en lysere farge i mellom partiet. Dette for å fjerne mer grått, å duse ut overgangen. I lengdene har vi brukt clear med ph-bonder for å ikke skade håret, men alikevell få renset lengdene. Deretter gikk vi over med en gloss i vasken.

Vi klippet også noen cm, og hun fikk lugg!! Lugg er noe som absolutt er på veien inn igjen. Ikke vær redd for å klippe lugg. Den gror fort ut igjen. Angrer du setter du det enkelt bort med et par spenner, eller litt hårspary :)!! Vi må våge å tørre! 

Målet med denne kunden er at hun ikke skal få en hard kant når hennes ettervekst gror ut igjen. Her har kunden fått pleie hele veien, og fått mørke blond eksklusiv farge med glans!! #frisør #skjønnhet #blond #mote

2 kommentarer

Jeanette Larsen

13.06.2017 kl.00:20

Wow! Så flink du er <3

Victoria Kirkerud

13.06.2017 kl.00:33

Jeanette Larsen: ååh tusen takk :) :)

Skriv en ny kommentar

Victoria Kirkerud

Victoria Kirkerud

26, Sarpsborg

26 år, og kommer fra Sarpsborg. Jeg er utdannet frisør, og brenner for yrket mitt. Denne bloggen vil handle om mitt liv. Kontakt : VictoriaKirkerud@Hotmail.com

Kategorier

Arkiv