hits

MINE SENESTE INNKJØP

 
BIKINI HER                                                                                              BIKINI TOPP HER

 
KJOLE HER 

 
KJOLE HER                                                                                        GENSER HER <- NÅ -50% !!


Pakken med disse godbitene fikk jeg idag. Alt satt som et skudd, uten om den ene bikini toppen. Den må jeg bytte til en mindre str faktisk. I skrivende stund sitter jeg i kjolen med åpen rygg. Den er helt fantastisk å ha på seg. Den, og den andre kjolen på bilde under har et veldig tynt og mykt bomulls aktig stoff. Gleder meg til å bruke alt når vi reiser på ferie!! :) Genseren nede til høyere satt også utrolig fint, og var myk å god. Størrelsene på alt var helt normale. Typisk meg å ende opp med kun svarte plagg. Jeg har fortsatt en ønske liste der inne, så vi får se om jeg klikker det hjem etter hvert også! 

Må si jeg er overrasket over hvor fornøyd jeg er, og hvor høyt jeg elsker nett shopping. Det høres jo helt rart ut, men jeg gleder meg å venter så veldig med engang jeg har bestilt noe fra nettet! Det å hente, eller motta en pakke, DEN følelsen kan ikke beskrives! Haha. Å lykken man får når alt passer! 

Idag fikk jeg også en pakke fra good for me!! Så det blir spennende å få testet ut. 
Jeg venter også på en pakke fra tights.no.. Der ser dere.. Når man først begynner, blir man revet med. Jeg sitter nesten hver kveld nå å putter ting i favoritter, eller i handlekurven å vurderer. 

Det er skummelt å sitte oppe sånn på nattan. Nå har jeg allerede 4 nye ting i kurven på Nelly. Haha, og med det sier jeg god natt :)!!


#Shopping #Nelly #kjole #bikini #klær #inspo #trend

5 kommentarer

emmadrevvatne

28.07.2017 kl.08:19

Kjempe fine innkjøp! Elsker den svarte bikini'en :D

Victoria Kirkerud

28.07.2017 kl.10:03

emmadrevvatne: Takk :D Ja, den er super!!

Victoria Larsen

28.07.2017 kl.10:50

Veldig fine innkjøp :-)

Jannicke Elnæs

28.07.2017 kl.20:45

Nattshopping er desidert den skumleste shoppingen, haha!

Victoria Kirkerud

28.07.2017 kl.21:47

Jannicke Elnæs: jeg veit.. haha! Sitter på nelly nå igjen jeg..............å venter alt enda en pakke fra tights haha

Skriv en ny kommentar

Victoria Kirkerud

Victoria Kirkerud

26, Sarpsborg

26 år, og kommer fra Sarpsborg. Jeg er utdannet frisør, og brenner for yrket mitt. Denne bloggen vil handle om mitt liv. Kontakt : VictoriaKirkerud@Hotmail.com

Kategorier

Arkiv