FRA BLEKET TIL SAND BLONDGlemte desverre å ta før bilde. Kunden var bleket blond, med folie striper. Ettersom kunden lå på en 8er i bunnfarge naturlig, valgte jeg å farge en liten bunnfarge på hun, isteden for å gjøre hun blond helt inn til røttene igjen. Dette for at etterveksten ikke skal bli så hard, og synlig når den kommer. Vidre i lengden valgte jeg 2 forskjellige blonde farger. En mørke blond, og en lys blond. Ikke vær redd for å demp blondefargen deres. Sola vil alltid komme å lysne dere. Å det å være litt mer dempet blond, ser som regel mye mer eksklusivt ut enn hardt bleket blond. 

Jeg tror folk glemmer hvor sterkt bleking faktisk er. Å at man ser seg blind på sin egen farge. Ofte hører man kunder si " jeg er blitt gul " " jeg vil bli like lys som henne (viser bilde) " .. Kunder ber ofte om " kan du ikke legge noen ekstra striper på toppen?" eller " ta litt mer bleking i spissene. " De vil alltid bli lysere for hvert besøk, fordi de ser seg blind på hvor lyse de er blitt fra de startet. Skal man lysnes ofte, må man også kure å bruke riktige produkter fra frisøren. Man må også klippe seg ofte. Ellers blir håret sånn som du ofte ser på de med blondt, tynt langt hår..... Som egentlig har det tykke, flotte håret. Er håret ditt tynt og slitt, hjelper det ofte VELDIG med en klipp. Få rensket opp i håret ditt å klipp vekk gamle slitte/tørre tupper.


#hår #blonde #frisør #langthår #inspo

2 kommentarer

Victoria Larsen

28.07.2017 kl.22:34

Så fin du er på håret! :)

Victoria Kirkerud

28.07.2017 kl.22:36

Victoria Larsen: Dette er håret til en av mine kunder =)

Skriv en ny kommentar

Victoria Kirkerud

Victoria Kirkerud

26, Sarpsborg

26 år, og kommer fra Sarpsborg. Jeg er utdannet frisør, og brenner for yrket mitt. Denne bloggen vil handle om mitt liv. Hva jeg driver med og min lidenskap for hår og makeup. Kontakt : VictoriaKirkerud@Hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits