hits

FAST - SNARVEIEN TIL LANGT HÅR! HAR DU TROA ?

Da har jeg bestem meg for å få langt hår igjen. Jeg bleket jo i stykker håret mitt.. Så jeg klippet meg til skuldrene. Noe jeg har angra på.
Skal du klippe deg til skuldrene bør du være helt sikker. Værste jeg veit er ødelagt hår. Jeg får helt noia av det, å veit selv at eneste utvei da er å klippe det. Så da tar jeg like gjerne å får vekk ALT. Enn å gro ut et slitt, ødelagt hår. Det er desverre noe av det værste jeg ser. Å det er desverre noe jeg ser ofte.! Det er mye penere med et langt sunt, flott hår, enn et slitt tynt langt hår.

Min inspo for langt hår tror jeg rett og slett kommer fra Funkygine! Har du ikke lagt merke til henne, bør du sjekke henne ut. Hun er virkelig en motivasjon og inspirasjon for oss alle! Bloggen hennes finner du HER

Jeg har bestemt meg for å prøve å gjøre minst mulig med håret, å begynne på FAST igjen.
Det at det finnes produkter som Nisim FAST er rett og slett gull verdt. Det er ikke til å legge skjul på at det tar lang tid å få langt hår. Men med FAST kan du oppleve fra 45% - 100% raskere hårvekst!!

Det vil komme oppdateringer underveis, å jeg vil vise dere bilde av håret mitt. 

Dere kan lese mitt tidligere innlegg om FAST HER

#nisim #fast #hår #skjønnhet 

Én kommentar

Victoria Larsen

30.07.2017 kl.23:43

Så flotte produkter! :)

Skriv en ny kommentar

Victoria Kirkerud

Victoria Kirkerud

26, Sarpsborg

26 år, og kommer fra Sarpsborg. Jeg er utdannet frisør, og brenner for yrket mitt. Denne bloggen vil handle om mitt liv. Kontakt : VictoriaKirkerud@Hotmail.com

Kategorier

Arkiv